Mogelijk gemaakt door Blogger.

Benefit Puff Off + Winactie


Kennen jullie het nieuwste product van Benefit al? Het is deze superleuke Puff Off ooggel, die wallen en rimpeltjes gaat gladstrijken, met zijn speciale strijkijzer-punt.
Ik vertel er jullie graag wat meer over, én jullie kunnen er hier ook eentje winnen, lees dus zeker verder!

Benefit heeft altijd leuke producten en namen, en de campagnes zijn ook altijd zo tof en retro. Deze Puff Off ziet er dan ook heel leuk uit, met zijn applicator als mini-strijkijzer. Deze gaat wallen en rimpeltjes gaan aanpakken, en geeft een zachte en gladde huid. De gel werkt heel verkoelend en geeft onmiddellijk resultaat.

Hij kan zowel onder als boven make-up aangebracht worden. Onder je make-up knijp je een beetje uit de tube, dep het onder de ogen en ga er met de speciale strijkijzer-punt overheen. Als je de gel over je make-up aanbrengt, dan breng je het best voorzichtig met de vingertoppen aan.
Ik gebruik hem vooral 's morgens, voor mijn make-up, al kan het na een drukke dag altijd handig zijn als je nog ergens naartoe moet om nog boven je make-up aan te brengen.

Wat mij direct opvalt, is dat deze ooggel heel verkoelend werkt, en dat gevoel houdt wel even aan, wat ik heel fijn vind. Hij trekt snel in in de huid en deze voelt zacht aan. Zijn de rimpeltjes en wallen echt verdwenen? Niet helemaal natuurlijk, maar ik vind toch dat ik er 's morgens net iets wakkerder uitzie en het voelt ook verfrissend en aangenaam.

Ik kreeg er van Benefit eentje extra toegezonden, die ik graag laat testen door een lezeres van Sprinkles on a Cupcake. Wat moet je doen om kans te maken?
Stuur me een mailtje op petra @ sprinklesonacupcake.com waarom jij zo benieuwd bent naar dit nieuwe product.

Niet verplicht, maar zorgt voor een extra winkans:
Volg mijn blog via instagram, twitter, facebook en/of bloglovin en like/deel deze winactie of tweet: 'Volg @PetraCupcake en @BenefitBeautyNL & maak kans op de nieuwe Puff Off van Benefit: http://tiny.cc/fcx4sx'.
Laat ook weten in je mailtje wat je extra gedaan hebt!

De winactie loopt tot 3 februari 2015, middernacht, de winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.
Veel succes!

Wat denken jullie van deze Puff Off?