Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: 2015, be good!


We zitten ondertussen in de tweede volledige week van het nieuwe jaar, de eerste werkweek zit er alweer op, en de meeste familiebezoekjes vol nieuwjaarswensen zijn nu ook wel achter de rug. Dit weekend werden hier de kerstspullen weggeborgen voor de komende elf maanden, ik ben volledig klaar voor lente en zomer, laat die zon maar komen!
Al heb ik nu nog even een flashback naar de gezellige nieuwjaardagen...
Goede voornemens enzo, we begonnen 2015 met een gezond ontbijtje, ongeveer toch want er waren ook mini pannenkoekjes en een mini kerststol, yummie!

Na het ontbijt was het tijd voor de nieuwjaarsbrief en gaven we hem deze leuke Mickey-knuffel, met gepersonaliseerde brief (die had ik besteld op disneystore.co.uk). Ik denk dat hij er blij mee was, want even later kreeg ik deze gelijkaardige brief in de 'bus'.

Ik kreeg zelf ook twee leuke cadeautjes van mijn mannen, deze superleuke snoepjes-schaal en een Fujifilm Instax Mini, de Hello Kitty versie, aaahh :D

Dit was onze eerst Instax-family-selfie ;)

De vakantie sloot ik af met warme chocomelk, met mini-marshmallows (zo lekker daarin)

Koud maar zonnig, véél beter dan sneeuw, regen en wind! Laat die zon maar komen!

De kerstspullen mochten ook plaatsmaken voor al een beetje lente in huis, een bosje verse tulpen en wat snoeppotten, in de superleuke gouden mandjes van House Doctor (die ik kocht bij Wander&Co)

Hopelijk zijn jullie het jaar ook goed gestart! x