Mogelijk gemaakt door Blogger.

Vijf jaar Sprinkles on a Cupcake


Hiep, hiep, hoera!!! Bring out the sprinkles and the cupcakes, je raadt het al, mijn blog viert vandaag zijn vijfde verjaardag!! Vijf jaar geleden verschijn mijn allereerste artikeltje hier op mijn eigen stekje op het wereldwijde web, en ik vind het nog altijd geweldig om hier mijn ding te doen en te weten dat jullie ook interesse hebben in wat ik te vertellen heb!

Na al die jaren is mijn blog echt mee geëvolueerd met mij, het is persoonlijker en uitgebreider geworden, ik vind het ook echt belangrijk dingen te delen waar ik achter sta, die ik leuk vind, enz. Mijn doel is om mijn ervaringen en tips te delen maar jullie ook een kijkje te geven van mijn wereldje naast de computer, en ik probeer dat te doen met een positieve view.
Ik kan me niet meer inbeelden dat Sprinkles on a Cupcake niet bestaat, het is een deel van mij geworden, mensen rond mij kennen het, ik ben er elke dag mee bezig en ik vind jullie reacties, mailtjes, berichtjes, vragen, ... zo leuk!

Ik probeer er ook dit jaar een fantastisch blogjaar van te maken, ik heb nog enkele leuke dingen in petto, waar ik mee bezig ben. Ik probeer deze blogverjaardag ook niet zomaar te laten passeren, ik ben bezig om iets leuks in elkaar te steken voor jullie, maar het neemt toch iets meer tijd in beslag, maar daar horen jullie later zeker meer over.
Ik ben ook bezig met een nieuw project waar ik aan meewerk, maar ook hier kan ik nog helemaal niets over vertellen, ik mag jullie toch een beetje nieuwsgierig maken toch ;), meer info wanneer het kan volgt zeker!!

Maar natuurlijk, Sprinkles on a Cupcake zou niet zijn wat het nu is dankzij jullie lieve lezers, dus bedankt, voor jullie talrijke bezoekjes, lieve reacties, leuke mailtjes, ... Jullie zijn de beste!!
Ook bedankt aan alle lieve pr-mensen en merken die in mij en mijn blog geloven!
En zoals Mary Poppins zou zeggen, op naar een supercalifragilisticexpialidocious blogjaar!

Love and cupcakes, xxx