Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush Valentijn 2015


Na de kerstcadeautjes, moeten we nu misschien al een beetje beginnen nadenken over Valentijnscadeautjes! Of gewoon ook genieten van nieuwe producten die voor deze periode uitkomen, en daar is de Lush valentijnscollectie een mooi voorbeeld van, want ze hebben heel leuke producten. Heel wat rood en roze, maar daarnaast ook een Prince Charming (wie wil dat niet) en een Unicorn Horn in alle kleuren van de regenboog!

♦ Unicorn Horn (€5.25)
Save the best for last? Nee hoor, ik begin gewoon met mijn favoriet, namelijk deze Unicorn Horn Bubble Bar, voor een bad vol glinsterende, pastelkleurige bubbels met de heerlijke geur van neroli- en lavendelolie. Een bubble bar verkruimel je gewoon onder stromend water, en hij geeft echt een bad vol met bubbels, en bij deze ook sterretjes!

Cupid's Love Soap (€6.50)
Een fruitig stuk zeep vol verse vijgen en passievrucht, die samen met sojayoghurt de huid verzachten en verzorgen. Daarnaast bevat hij ook een heerlijke geur van bergamot en rozenhout. Dit alles samen in een hartjesvorm gegoten, is de perfecte Cupid's Love!

The Kiss Lip Scrub (€9.65)
De lippen moeten kissproof zijn voor Valentijn, dus zachte lippen zonder droge velletjes is een must! Een lipscrub is dan ook ideaal daarvoor. Deze The Kiss lipscrub is een rode variant (ik had eerder al bubblegum en popcorn), een zoete scrub maar die ook wat zeezout bevat, wat ik echt een fijne combinatie vind. Hij bevat ook eetbare sprinkles en hartjes.
De lipscrubs van Lush zijn eetbaar, dus eigenlijk hoef je niet zoveel te doen, een beetje op je lippen aanbrengen, wrijven met je vingertoppen en daarna aflikken (of afspoelen als je dat liever hebt). Daarna een lippenbalsem aanbrengen, en hallo zachte lippen!

Heart Throb Bubbleroon (€5.95)
Oh, wat ziet deze er mooi uit! Een dubbel hartje gevuld met gouden glitters, heerlijk! Je badwater is rood-roze gekleurd maar daarnaast zorgt het voor heel wat zachtheid, want deze zit boordevol zachte biologische sheaboter en ook heerlijke etherische oliën. Deze Heart Throb heeft de heerlijke geur van de African Paradise Body Conditioner, een heerlijke zoete geur met oa. amandel en mango.

Prince Charming Shower Gel (€7.95)
Wie gaat er nu niet graag met zijn Prince Charming onder de douche, het kan nu elke keer, met deze heerlijke douchegel. Hij bevat een mix van granaatappelsap, grapefruit, sandalhout, geranium en een vleugje vanille. Hij is vooral heel fruitig en verfrissend, en zorgt ook voor een zachte huid!

Floating Flower Bath Bomb (€5.50)
Een bloemetje voor Valentijn moet niet altijd traditioneel zijn, maar kan er evengoed eentje zijn om mee te nemen in bad, namelijk de Floating Flower Bath Bomb. Door zijn verschillende lagen zorgt hij voor een regenboogeffect in bad, en hij bevat de heerlijke geur van ylang ylang en jasmijn.

Wat zouden jullie uitkiezen?