Mogelijk gemaakt door Blogger.

De koude trotseren dankzij Nivea & Labello


Er staat ons een koude week te wachten, temperaturen dalen soms terug onder nul, er kan sneeuw vallen, ... Je huid extra verwennen is dus een must, en hoe kan je dat beter doen dan met de Nivea favorieten om je huid, lippen, handen, ... te beschermen!

Nivea Handcrème Zijdezacht (100ml - €3.79)
Een winter zonder handcrème is als ... een cupcake zonder sprinkles, dat kan niet! Mijn handen hebben er echt nood aan en dan nog het liefst eentje die en zijn werk goed doet, en heerlijk ruikt! Deze Nivea handcrème met Macadamia Notenolie en Vitamine B5 is perfect! Het is een smeuïge crème die snel opgenomen wordt door de huid en mijn handen direct zacht doet aanvoelen. Hij ruikt ook heerlijk naar de typische Nivea-geur!

Nivea Cream Care Shower Cream (250ml - €2.99)
Niet alleen na het douchen moet je je lichaam gaan verzorgen met bv. een bodylotion, je kan dat ook al tijdens het douchen gaan doen. Ik schreef hier al uitgebreid over het nieuwe Cream Care gamma, maar deze Shower Cream blijft mijn favoriet en zit ondertussen al aan de derde fles! Het is een heerlijk zachte douchecrème die toch ook licht schuimt. Mijn huid voelt zacht aan, ook na het douchen en de geur tijdens het douchen is heerlijk, want ook deze bevat de typisch Nivea geur, net als de blauwe pot!

♦ Nivea Cacao Body Milk (400ml - €6.59)
Ook al is je huid al tamelijk zacht met de shower cream, in de winter mag het zeker wat meer zijn! Deze body milk met Cacao is perfect geschikt om de huid te gaan voeden, maar door de melk-textuur is hij heel licht en niet vettig terwijl je huid wel zacht aanvoelt. En daarnaast ruikt hij heerlijk naar cacao, dus een winner voor mij!

Nivea Repair & Care Body Crème (300ml - €6.19)
Heeft je huid echt wel te lijden onder de koude of heb je gewoon een hele droge huid, kan je nog altijd kiezen voor iets meer herstellend en echt een hele rijke crème. De bodycrème uit het Repair & Care gamma is dan ook ideaal daarvoor, hij is verrijkt met urea, een natuurlijk voedend bestanddeel, die de huid de hydratatie gaat gaan geven die ze echt nodig heeft.

Labello lippenbalsem (€3.99)
Naast de handen worden ook de lippen het vaakst blootgesteld aan de koude, en die kunnen zeker ook wat extra voeding gaan gebruiken. labello is en blijft een top product om die lippen zacht te houden en te gaan beschermen. Ze hebben heel wat verschillende soorten, de gewone blauwe versie, de roze versie die je ook een mooie glans en een subtiel roze kleurtje gaan geven, maar als je echt last hebt van droge en gebarsten lippen, kies je best voor de witte versie, Labello Med Protection!

Vergeet dus die extra bescherming niet! Zijn jullie ook zo dol op Nivea?