Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gosh - Defining Brow Gel


Vandaag laat ik jullie graag kennismaken met de Defining Brow Gel producten van Gosh. Waar ik vroeger soms aan de slag ging met een wenkbrauwpotloodje, kies ik tegenwoordig liever voor deze gel voor de wenkbrauwen en ik ben helemaal fan van het gebruik en het resultaat.
Kijk snel even mee:

Met deze gel en handig borsteltje kan je je wenkbrauwen mooi in model brengen, en blijven ze ook de hele dag op hun plaats. Vroeger had je enkel een transparante gel bij Gosh, als afwerking, maar nu zijn ze dus verkrijgbaar in drie verschillende kleurtjes, zodat je je wenkbrauwen ook wat kan gaan opvullen en egaal gaan maken. 

Je kan kiezen tussen een warme, lichtere bruine kleur (02), een donkerbruine tint (03) en een zwarte kleur (04). Ik gebruik standaard de donkerbruine kleur, die past perfect bij de kleur van mijn wenkbrauwen. De lichtere tint is te licht voor mij, maar de zwarte kleur zou ik nog wel eens gebruiken, wanneer ik in een bepaalde look zin heb om mijn wenkbrauwen iets meer te gaan accentueren. 

De gel is echt supermakkelijk in gebruik, het is net een mascaraborsteltje, waarmee je de wenkbrauwhaartjes mooi naar de buitenzijde kan kammen. De kleur is heel subtiel en kleurt echt enkel de haartjes, maar laat de wenkbrauwen er de hele dag mooi uitzien.
Ik moet zeggen, mijn wenkbrauwen zijn vanzelf al redelijk donker en goed gevuld, maar als dat niet het geval is kan je het zeker combineren met een wenkbrauwpotlood of -poeder. Ik heb ze al bij iemand anders aangebracht met lichtere wenkbrauwen, en vond het resultaat dan ook heel mooi doordat ze iets donkerder en egaler waren, dat gaf echt een heel verschil.
Op de bovenste foto zien jullie op mijn rechtse wenkbrauw (links voor jullie) geen gel en de andere wel, de middelste foto heb ik op beide wenkbrauwen de donkerbruine gel (niet zo een groot verschil misschien, maar ze zien er toch gestroomlijnder uit) en op de onderste foto heb ik de zwarte versie op. 
Hieronder zien jullie nog een full-face foto.

Wat denken jullie van deze gels? Welke wenkbrauwen-producten gebruiken jullie het liefste?

Gosh - Defining Brow Gel - €8.29/st.
Verkrijgbaar bij kruidvat