Mogelijk gemaakt door Blogger.

Neutrogena - Nordic Berry


Eens na de feestdagen denk ik altijd, en nu is het aftellen naar de lente! Maar in feite is de winter nog maar net gestart en het is koud! Wat wil zeggen, ons lichaam kan wel wat extra verzorging gaan gebruiken, en hoe doen we dat best met producten die rechtstreeks uit het Noorden komen. Ik heb het over het nieuwe gamma van Neutrogena, die aan zijn Noorse formule de powervrucht Nordic Berry toegevoegd heeft. Benieuwd? Lees er snel meer over:

De nieuwe lijn Neutrogena Nordic Berry, ook wel kruipbraam genoemd, hydrateert de huid, versterkt haar natuurlijke beschermende functie en zorgt zo voor een glad en soepel gevoel. De goudoranje bes komt voornamelijk in Arctische regio's voor en zit boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten, en die nu dankzij deze producten ook voor de huid wonderen doet.
Het gamma bestaat uit vijf producten: bodylotion, bodybalsem, handcrème, voetcrème en lipverzorging.

Voor het lichaam kan je kiezen voor de Bodylotion (400ml - €11.95), komt in een handig pompflacon, die prima geschikt is voor de normale tot droge huid. Daarnaast heb je ook de Bodybalsem (200ml - €8.95), die meer geschikt is voor de droge tot zeer droge huid. De balsem is iets dikker en moet je iets meer gaan uitwrijven, maar ze voeden beide echt heel goed, en de huid blijft ook lang soepel aanvoelen. Ze hebben ook een lichte fruitige geur, altijd aangenaam!

Nog in het gamma heb je een handcrème (75ml - €8.50) en een voetencrème (100ml - €9.50).
Ik kan niet zonder handcrème, zeker in de winter is een extra voedend product zeker nodig. Deze is dan ook perfect, hij voedt heel goed maar voelt tegelijkertijd helemaal niet vettig of plakkerig aan.
Daarnaast heb je dus ook de voetencrème, wat ik in de winter wel eens sneller durf te vergeten, aangezien je dan niet met open schoenen rondloopt of gewoon zo snel mogelijk sokken wilt aantrekken, maar eigenlijk kunnen de voeten ook in de winter best wat extra hydratatie gebruiken.

Als laatste nog een onmisbaar product in de winter, een lippenbalsem (€5.50). Het is inderdaad ook een voedend product, met een licht zoete smaak. Mijn lippen voelen zacht en vol aan, het is een aangenaam product, handig om de lippen mooi en soepel te houden, zodat je ze steeds kan voorzien van een mooi kleurtje, zonder droogtelijntjes of velletjes!

Wat denken jullie van deze producten? Gaan jullie voor extra verzorgingsproducten tijdens de winter?

Neutrogena - Nordic Berry
Verkrijgbaar bij de apotheek