Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kérastase - Elixir K Ultime


Er bestaan heel wat haarproducten voor fijn en futloos haar, maar ik ben altijd dolgelukkig met een product speciaal voor dik haar, want ik heb best een dikke bos. En ik ben ook een fan van olie voor het haar, dus ik heb de perfecte combinatie gevonden, namelijk de nieuwe shampoo voor dik haar uit het gamma Elixir K Ultime van Kérastase. Daarnaast is er ook een Solid Serum aan het gamma toegevoegd. Ik vertel er jullie graag wat meer over.

♦ Bain Riche Elixir Ultime
Deze rijke shampoo gaat dik haar door en door gaan voeden en zorgt ervoor dat het extra gaat glanzen, dankzij de olierijke technologie, met voedende oliën van oa. koriander, kokosnoot en galamboter.
Het haar is niet alleen zacht en gevoed, het voelt ook licht aan. Hij is ook perfect voor de wintermaanden, want het is de ideale verzorging voor zowel droog haar als een droge hoofdhuid.

Mijn haar is fan, het is echt superzacht en het ruikt heerlijk, en ik kan het ook prima gaan gebruiken zonder conditioner, wat ik om de andere keer ook doe. De verpakking ziet er ook mooi en luxueus uit, een pareltje in de badkamer en voor je lokken!

♦ Serum Solide Elixir Ultime
Het tweede nieuwe product in het gamma, is een verzorging in de vorm van een vaste serum-balsem, iets wat ik ervoor nog niet geprobeerd had. Hij is verrijkt met vijftien kostbare oliën en heeft zo de hoogste concentratie van de Kérastase Elixirs.
Hij gaat beschadigde punten gaan herstellen, kroezen van het haar onder controle gaan houden en gaat ook een mooie gladde finish geven.

Het is een kleine verpakking, die dus makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. Je kan het haar dus makkelijk eens bijwerken, zeker tijdens periodes wanneer het extra verzorging kan gebruiken. Je hebt niet veel nodig van het product, even tussen de handen verwarmen en dan op de punten en lengten aanbrengen waar nodig.
Ik vind het product inderdaad handig om even bij te werken tijdens de dag, en het ruikt heerlijk! Maar het is niet zo heel praktisch om het serum eruit te krijgen, door het kleine potje. Na de douche gebruik ik nog steeds een haarolie voor het drogen, maar deze is een prima oppepper wanneer het echt nodig is!

Wat denken jullie van deze producten?

Kérastase Bain Riche - 250ml - €22.90
Kérastase Sérum Solide - 18gr - €29.50
Verkrijgbaar bij de kérastase kappers