Mogelijk gemaakt door Blogger.

Add some gold with Dior Golden Shock


Kerst komt nu wel echt dichtbij, even stressen is toegestaan als je nog niet weet wat je gaat dragen, nog om cadeautjes moet of nog een gepast recept moet gaan zoeken, maar wat je wel al zeker weet, met goud in je make-up kan je alvast niet misdoen!!
Vandaag toon ik jullie enkele producten uit de Dior kerstcollectie, Golden Shock, die dus heerlijk glitteren en glanzen!

Goud voor zowel ogen als nagels, en ook de teint mag er feestelijk gaan uitzien met heel wat glans.
Je kan kiezen voor enkel een gouden kleur op de ogen, met de Diorshow Fusion Mono in de kleur Mirror, een goudkleurtje die er prachtig uitziet. Het is een crème-oogschaduw die heel zacht en licht aanvoelt en is erg gepigmenteerd. Hij komt met een kleine applicator die het handig maakt om hem als accent aan te brengen, zoals in de ooghoeken, maar je kan hem gerust ook op het volledige ooglid aanbrengen op zich, of in combinatie met andere kleuren.

Nog voor de ogen kan je voor meerdere kleuren gaan kiezen uit twee 5-Couleurs paletten in deze collectie. Zo heb je Golden Reflection, met goud- en zilvertinten, maar hier zie je Golden Shock met paars, roze en goudkleurtjes.
Hij bevat een gouden kleur als centrale kleur, heel wat glitters maar toch iets minder opvallend dan de Mirror van hierboven. Daarnaast een paarse en een heel licht roze kleur, een beige en een bruine kleur.

Ik ben sowieso fan van de 5-Couleurs palettes van Dior, ik maakte onlangs nog twee looks met de setjes uit de Dior herfstcollectie en ben het gebruik van vijf verschillende kleuren in één look dan ook iets beter onder de knie beginnen krijgen. De kleuren deden me wel een beetje terugdenken aan de herfsttinten, omdat het ene bruin- en het andere goudtinten bevat, maar de paarse kleur is dan weer nieuw.

Nog meer glitters, namelijk in het sterproduct van de collectie, de Diorific Golden Shock Illuminating Pressed Powder. Een prachtige highlighter met kompaspatroon, in een geweldige luxueuze verpakking. Verkrijgbaar in twee tinten, Golden Shock en Pink Shock. Hier zie je de Pink Shock, een roze goudtint. Hij bevat een overspray, dus heel wat glitters op het eerste zicht, nadien is dat iets minder aanwezig.

Op volgende foto's heb ik de highlighter op en op mijn ogen draag ik de Diorshow Fusion Mono in Mirror, ik werkte af met een heel kleine beetje van de bruine kleur in de buitenste ooghoek en onder het oog en de roze kleur onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoek, al vallen de kleuren niet zo goed op zoals in het echt vind ik (een ooglook met het volledige 5-couleurs palette volgt later nog). Ik werkte af met eyeliner (ik gebruikte de Kat Von D Tattoo Liner) en roze lipstick.

Als laatste, nog meer goud, maar dan voor de nagels met de Diorific Vernis. Je kan ook kiezen voor een rode of donkerpaarse tint, of echt gaan voor goudblaadjes in deze collectie, maar hier zie je de subtiele goudtinten namelijk de Gold Equinoxe, een gouden kleurtje, en Mirror, een subtiel parelmoerkleurtje met gouden ondertoon. Minimum twee laagjes is een must, drie is misschien nog beter, maar ze brengen vlot en makkelijk aan en zien er direct mooi uit op de nagels!

Wat denken jullie van deze Golden Shock collectie? En gaan jullie voor goud met de feestdagen?