Mogelijk gemaakt door Blogger.

Redken - Diamond Oil High Shine


Vorig jaar schreef ik nog over de Diamond Oil producten van Redken, dit jaar komen ze met een aanvulling op de lijn, namelijk Diamond Oil High Shine, een nieuw assortiment superlichte, glanzende gelformules om het haar te reinigen en te verzorgen, perfect voor dof of fijn haar, en er zit ook een spray in het gamma die elk haartype een schitterende glans geeft. Ze bevatten subtiele gouden glitters, perfect voor de kerstperiode!

De shampoo en conditioner staan momenteel onder de douche, en ook de glansspray heb ik al regelmatig gebruikt. Ze bevatten het exclusieve Sparkling Oil Complex met koriander-, camelina- en abrikoosolie, wat zorgt voor extra glans zonder extra gewicht of vettig gevoel. Het Interlock Protein Complex van Redken in de shampoo en conditioner versterkt bovendien het haar.

De Diamond Oil High Shine Shampoo (300ml - €23.20) reinigt dof haar, maakt het zacht en geeft het extra glans. Ik voel inderdaad echt dat mijn haar er heel erg zacht van wordt wanneer ik het heb aangebracht, zelf zonder de conditioner.

De Diamond Oil High Shine Gel Conditioner (250ml - €25.30) is een sprankelende gelformule die het haar hydrateert en een stralende glans geeft. Het haar wordt intensief gevoed waardoor het makkelijker in model te brengen is. Mijn haar is zacht en glanzend, maar inderdaad niet teveel zodat het best nog goed te stylen is.

Het sterproduct in deze collectie is de Diamond Oil High Shine Airy Mist (150ml - €28.80) , een lichte, met olie verrijkte verzorgende spray voor een mooie diamantglans.
Hij voelt inderdaad licht en luchtig aan en mijn haar ziet er gezonder uit. Hij geeft glans, maar bevat geen echte zichtbare glitters ofzo, dus het geeft eigenlijk gewoon een gezonde gloed. Je brengt het aan op handdoekdroog of droog haar, vooral op de lengten en de punten van het haar.

De producten zijn niet goedkoop, maar als je fijn en dof haar hebt, toch zeker een aanrader!
Wat denken jullie van deze High Shine collectie?

Te koop in de Redken kapsalons