Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty-favorieten 2014


Het jaar loopt nu echt wel op zijn einde. Traditioneel zie je op een heleboel blogs zowat 'the best of 2014'-artikeltjes opduiken, ik heb het zelf nog nooit gedaan maar vind het toch wel altijd leuk om te zien welke producten mensen nu écht graag gebruiken! Dus bij deze vond ik het wel eens tijd om ook enkele van mijn beauty-favorieten van dit jaar op een rijtje te zetten. Het zijn vooral producten die ik nu gebruik, maar die ik gedurende 2014 leren kennen heb.

Om niet teveel bijeen te plaatsen, heb ik het per foto onderverdeeld in makeup-producten voor de teint en dan nog eentje voor de oogmakeup. Ik moet zeggen lipproducten heb ik er niet opgezet, ik gebruik gewoon heel veel verschillende producten, maar vooral lippenbalsems met een lichtje tintje, gewoon omdat ik dat heel makkelijk vind en niet echt voor opvallende lippen kies. Skincare heb ik ook achterwege gelaten, omdat dat gewoon teveel is, daar zal ik misschien in januari eens een apart postje over maken. Maar ik heb ook nog mijn favoriete parfums op een rijte gezet!

Make-up - Teint

Ik vind het belangrijk om een mooie, natuurlijke, egale teint te bekomen, dus ga ik wel elke dag aan de slag met een heleboel producten. Mijn favorieten die ik nu gebruik zijn het CC Quad van & Other Stories, wat ik gebruik als eerste stap om rode vlekjes weg te werken, donkere kringen te verlichten, ...
Als foundation was ik begin dit jaar helemaal fan van de Chanel Perfection Lumière Velvet, maar tegenwoordig kies ik toch het meeste voor de Diorskin Star Foundation.
Ik gebruik ook elke dag een bronzer, om een beetje schaduw te gaan toevoegen, en de bruine kleur in het Terracotte Sun Celebration poeder van Guerlain is perfect door de matte kleur, hij was deze zomer te verkrijgen wegens het 30-jarig bestaan van de Terracotta-lijn.
Mijn teint afwerken doe ik tegenwoordig met de Dollface Blush van Tarte, de Candlelight Glow Highlighter van Too Faced en ik blend alles mooi samen met de Météorites parels van Guerlain, deze zijn uit de lentecollectie van dit jaar, Météorites Blossom Collection.

♦ Make-up - Eyes

Sinds dit jaar vind ik het echt leuk te gaan experimenteren met palettes met oogschaduw. Vier à vijf kleurtjes uit één palette samen combineren vind ik geweldig, ik ga op zoek naar leuke combinaties uit andere review of ik probeer maar wat uit, en vind het resultaat er best wel geslaagd uitzien.
Diegene die ik nu het meeste gebruik is The Nutcracker Act II uit de kerstcollectie van Clinique, met de paarse tinten omdat ik die supergoed vind passen bij mijn ogen. Maar daarnaast ook het 5-couleurs palette van Dior in Versailles uit de herfstcollectie van dit jaar, en ook het onderste setje, Oiseaux de Nuit van Chanel is uit de laatste kerstcollectie.
Af en toe werk mijn look af met eyeliner, hoewel ik daar niet zo heel erg handig in ben, deze Tattoo Liner van Kat Von D is geweldig!! En voor Mascara combineer ik er meestal wel een twee- à drietal, maar deze blijft een constante in mijn collectie, de Clump Defy van Max Factor.
Voor mijn wenkbrauwen ben ik fan van het Catrice Eyebrow Lifter potlood die ik onder de wenkbrauwen aanbreng, en de Gosh Defining Brow Gel in donkerbruin.

Parfums

Ik maakte kennis met een heleboel nieuwe parfums dit jaar, en dit zijn diegene die ik het meeste gebruik en die dan ook vooraan in mijn parfumkast staan.
vlnr: Boss Ma Vie, Escada Joyful, Givenchy Ange ou Démon Le Secret, L'Occitane Red Cherry en de Victoria Secret Pure Seduction Bodymist.
Heerlijke frisse geurtjes, bloemig of net fruitig zoals de kersjes. De Givenchy vond ik vorige week in de bus, en ik moet zeggen ik was direct verkocht, ook een hele frisse en luchtige geur, dat wordt binnenkort zeker een fullsize!

Zo, dit waren zowat mijn beauty-favorieten! Van welke producten zijn jullie helemaal fan geworden dit jaar, altijd leuk om weten!