Mogelijk gemaakt door Blogger.

Budget-beauty-cadeautjes met e.l.f.


Misschien een beetje last-minute om nu nog cadeautjes-tips te geven voor kerst, but you never know!! Er is ook nog altijd nieuwjaar, misschien worden er dan ook nog cadeautjes uitgedeeld! Een leuke tip voor jullie, enkele toffe cadeausets van e.l.f. (Eyes Lip Face), het budgetmerk met heel wat leuke en goedkope make-up.


Voor de eindejaarsfeesten zetten ze al hun speciale cadeauverpakking samen, en dat zijn er best een hele hoop. Van palettes met héél wat kleurtjes oogschaduw bijeen, kwasten- en nagellaksetjes, tot heel wat leuk verpakte boxen met producten voor een totale makeup-look! Ik zet er hier alvast vier op een rijtje:

♦ Get The Look - Smoky Eye
Deze e.l.f. Get The Look, 5 piece smoky eye set is één van mijn favorieten! Je krijgt vijf producten in deze box waarmee je een volledige ooglook kan gaan maken, en dat voor slechts €5.
In het setje vind je een oogschaduwtrio, lichtgrijs, blauw en donkergrijs (ook verkrijgbaar in paarstinten), een wimperkrultang, een mascara, een eyeliner en een oogschaduwpenseel.


♦ Jumbo Lip Gloss
Op de tweede plaats staat bij mij deze Jumbo Lip Gloss set, drie leuke kleurtjes lipgloss, voor mij eerder lipbalms. Een roze tint, beige-goudkleurtje en een rode kleur, ze zijn best gepigmenteerd en voelen aangenaam aan op de lippen! Je betaald €7 voor dit setje.


♦ Blush & Bronzer Duo + Kabuki Brush
Nog een tof setje, en ideaal als klein kerstcadeautje, is een bronzing poeder en mooie roze blush ineen. Komt ook met een mini kabuki borstel om het zo makkelijk aan te brengen. Kost slechts €3 dus zeker een aanrader!


♦ The Very Beautyful Pink Box
Vooral de verpakking sprong hier in het oog, maar eerlijk gezegd ben ik een beetje teleurgesteld aangezien dit setje €12 kost, wat ik het helemaal niet waard vind. Je krijgt een leuk doosje, met daarin een roze nagellakje (waarde €2.5) en een beige-roze lipgloss (waarde €1) en extra daarbij vind je een Braziliaans armbandje van het merk Clo&Se by MonShowRoom. Ik ben zelf niet zo fan van het armbandje, daarmee dat ik €12 best veel geld vind. Ook verkrijgbaar in een Red Box met daarin een rood nagellakje en rode lipstick.


Wat denken jullie van deze cadeausetjes? Naar welke gaat jullie voorkeur?

Verkrijgbaar op de webshop e.l.f. (Eyes Lip Face).