Mogelijk gemaakt door Blogger.

Christmas-look with Chanel Collection Plumes Précieuses


Vandaag toon ik jullie graag enkele makeup-producten, en een bijhorende look die ik ermee maakte uit de kerstcollectie van Chanel, nl. Collection Plumes Précieuses. De collectie is geïnspireerd op de zachtheid van veren, en bevat subtiele kleuren aangevuld met goud- en zilvertinten. De nagels en lippen mogen er meer uitspringen met een rode kleur!
Sterproduct in de collectie is de Camélia de Plumes, een prachtige highlighter met verenmotief, maar deze Les 5 Ombres in Oiseaux de Nuit is ook een blikvanger.

Oiseaux de Nuit is een prachtige combinatie van vijf kleurtjes oogschaduw, die echt op zich een aanwinst zijn in je collectie maar ook prachtig samen gecombineerd kunnen worden, een mooie mix tussen warme en koude tinten.
Hij bevat een zilverkleurig wit en ook een goudkleurige tint. Daarnaast twee grijstinten, een lichte zachte kleur met een hint van lavendel, en een intens donkerpaars. Als laatste heeft dit palette ook een zwarte kleur.

Ik vind het tegenwoordig heel leuk om verschillende kleuren met elkaar te combineren uit één palette, dus ik ging even op zoek naar hoe deze best samen te gebruiken, en ik zag Sunny's review over deze Oiseaux de Nuit en ik combineerde de kleuren volgens haar look, aangezien ik die heel geslaagd vond.
Ik bracht als eerste de gouden kleur volledig over het bewegend ooglid aan. De lichtpaarse kleur bracht ik daarover aan van de binnenkant tot in het midden, met de donkerpaarse kleur ging ik van het midden tot aan de buitenzijde. De zilver/witte kleur bracht ik aan in de binnenste ooghoek, terwijl ik met de zwarte kleur mijn buitenste ooghoek wat ging accentueren en deze zo gaan blenden in de crease. Onderaan bracht ik de Or Blanc Eyeliner (zie je hieronder) en daarover ging ik nog met de donkerpaarse kleur.

Ik werkte mijn look af met rode lipstick en het Or Blanc oogpotlood, beide ook uit deze kerstcollectie. De Or Blanc Long-Lasting Eyeliner is een waterproof oogpotlood in een witgouden kleur zoals de naam al doet vermoeden, die zowel boven als onder het oog kan aangebracht worden, het geeft net dat extra sprankeltje aan je look. Ik gebruikte het dus op mijn onderste wimperrand. (Nog een leuke tip, een gouden kleur oogpotlood kan je ook perfect gaan aanbrengen net boven je lip, dus op de cupidoboog, geeft een mooi effect!).

De rode lipstick is de Rouge Allure Velvet in de kleur La Flamboyante, een echt kerst-rood, heel opvallend en classy, met een aangename textuur en een lange houdbaarheid. Een kleur waar ik zelf niet zo heel vaak naar grijp, maar misschien moet ik dat voor de feestdagen toch echt wel eens proberen...

Wat denken jullie van de producten? En van de rode lippen?

Chanel Collection Plumes Précieuses
Les 5 Ombres Oiseaux de Nuit - €52
Style Yeux Waterproof Or Blanc - €24
Rouge Allure Velvet La Flamboyante - €33
Allemaal Limited Editions, dus ga zeker eens een kijkje nemen in de parfumerie