Mogelijk gemaakt door Blogger.

Christmas cuties @ Wander&Co


Ik liet jullie al een sneak peek zien bij mijn Random Pics van enkele superleuke kerstspulletjes die je kan vinden bij de webshop Wander & Co. Ik was al fan van dag één van de leuke spulletjes in de shop, maar de kerstartikelen zijn nu toch de kers op de taart (of de ster op de kerstboom).
Superschattige, originele en leuke spullen die de feestdagen nog leuker maken. Ik toon jullie enkele van de artikelen die ik mocht ontdekken dankzij Liesbeth, maar ik maakte alvast nog een wishlist én onderaan kunnen jullie ook een kortingscode vinden.
Ik begin met goed nieuws, Wander&Co is de enige Belgische webshop die Yankee Candle verkoopt. Voorlopig vind je er enkel de small jars (niet enkel kerstgeuren) en nog één kerstsetje met daarin twee medium jars. Deze is de Candy Cane Lane, en ruikt heerlijk!Hoe schattig zijn ook deze leuke kerstkaarten van Eef  Lillemor, ze passen perfect bij mijn kerstdecoratie. Ik had er eerder al gekocht met ijsjes, donuts, flamingo's, ... (staan nog in de shop)

Uit hetzelfde gamma heb je ook gifttags, om je kerstcadeautjes op te smukken!

Als laatste toon ik jullie graag de supertoffe servetten van Bloomingville... 

Ik ben echt fan van al deze superleuke christmas-goodies!! Maar er is nog zoveel meer. Ik maakte alvast nog een wishlist, zowel met enkele producten van de kerstcollectie, als de gewone spullen:

Misschien moet ik toch maar eens gaan shoppen, zeker aangezien ik hier een superleuke korting liggen heb, die ik maar al te graag met jullie wil delen. Met de code 'Sprinklesonacupcake' geniet je dus van 10% korting op al je aankopen, en dat t.e.m. 31 december!

Wat denken jullie van al deze toffe spullen?

Bedankt Liesbeth & Wander and Co.