Mogelijk gemaakt door Blogger.

Favorieten opgebruiken of niet?


Ik heb zo enkele producten die ik koop, omdat ik ze heel erg goed vind en ook mooi vind staan, maar dan merk ik dat ik ze niet altijd zo vaak wil gaan gebruiken, gewoon omdat ze leuk staan in de living of badkamer, maar ook omdat ik niet wil dat ze op geraken.
Stom eigenlijk, of jammer want het zijn eigenlijk zo fijne producten. Zo heb ik het oa. met Yankee Candles, Philosophy producten maar ook mooie make-upjes.

Zo zie je hieronder mijn volledige Yankee Candle collectie (beetje wazige instgram-foto, sorry). Ik heb vooral heel veel kerstproducten, maar er zijn ook enkele andere geuren bij. Ik gebruik ze wel, maar ik weet niet of ik ze volledig zou opgebruiken.

Met Philosophy heb ik een beetje hetzelfde verhaal, ik heb heel wat kerstproducten, gewoon omdat ik die zo leuk vind en ze hebben zo een toffe verpakkingen en geuren. Ik haal ze dan wel eens uit in december/januari. Stom eigenlijk wat na twee jaar zijn ze eigenlijk vervallen. Al heb ik nog een viertal flessen die nog niet open zijn, gewoon met het idee van ik ga eerst de andere opgebruiken, en misschien moet ik dat echt eens gaan doen dit jaar (of deze periode want het jaar is bijna om)!

Met makeup-producten heb ik het ook wel een beetje, al is het iets minder. Ik wissel sowieso wel vaak af dus iets echt op krijgen gaat niet zo snel gebeuren, maar als ik echt tevreden ben van het resultaat van een product, ga ik het wel blijven gebruiken ook al wil dat zeggen dat de mooie print bv dan na een tijdje verdwijnt. Al vind ik het soms moeilijk de stap te zetten om te beginnen gebruiken...
Hoe mooi is deze Candlelight Glow Highlighter van Too Faced? Maar ik gebruik hem wel hoor :)

Nu, ik vraag me af of jullie ook zo zijn (tell me I'm not the only one) of heb je zoiets van 'komaan gewoon gebruiken, get over it'?