Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Holiday Collection - The Nutcracker Suite


Vandaag laat ik jullie meegenieten van enkele van de prachtige producten uit de Clinique kerstcollectie, The Nutcracker Suite. Geïnspireerd op de wereldberoemde klassieke balletvoorstelling De Notenkraker, die elk jaar rond de kerstdagen wordt opgevoerd. De tule en fluwelen stoffen in fris roze, glinsterend wit en helder paars waren de inspiratie voor de kleuren uit deze collectie.

De collectie bestaat uit twee compacte makeup-setjes, genaamd The Nutcracker Act I, geïnspireerd op de 'Sneeuwvlokkenwals', en The Nutcracker Act II, geïnspireerd op de 'Dans van de Suikerbonenfee', beide bevatten vier oogschaduwkleurtjes en een roze blush. Hier zien jullie The Nutcracker Act II, die bestaat uit twee paarstinten, een zilver-lichtpaars kleurtje en een glinsterend wit, samen met een mooie roze blush, nl. Tutu Pink.

Oh, ik vind het echt zoveel moois bij elkaar, en de perfecte combinatie van al mijn favoriete makeup-kleurtjes, paars voor de ogen en roze op de wangen. De kleuren zijn ook geweldig gepigmenteerd, blijven lang op zijn plaats en je kan er alle kanten mee uit. Je kan kiezen voor een lichte, zachte look, of iets donkerder en intenser gaan door meer van het paars te gaan gebruiken.
Ik bracht de lichtpaarse kleur op het volledige bewegend ooglid aan, de witte kleur bracht ik aan in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauwen. De donkerpaarse kleur bracht ik aan op de buitenste kant van het bewegend ooglid en onder het oog, en de lichtere/warmere paarse kleur bracht ik aan in de crease.
Het is best een zachte look geworden, dus ik kan niet wachten om eens wat intenser te gaan met deze kleuren!

Nog meer roze en ook glinsters zien we bij de nieuwe Blended Face Powder and Brush in Snowflake Dreams. Een prachtig shimmery powder, die je kan gebruiken als highlighter (op het volledige gezicht kan ook, maar zou ik toch niet aanraden, want de glitters zijn wel degelijk zichtbaar aanwezig), maar kan ook perfect gebruikt worden op schouders, hals of decolleté.
Je krijgt heel wat poeder en ook een superleuk handig borsteltje, die je makkelijk kan in- en uitdraaien!

Perfect bij deze collectie, en ook te zien op mijn lippen, is de Chubby Stick Baby Tint in Budding Blossom.
Wat denken jullie van deze kleuren en producten?

Clinique The Nutcracker Suite
The Nutcracker Act II Compact - €51.70
Blended Face Powder & Brush Snowflake Dreams - €34.15
Exclusief verkrijgbaar op clinique.be