Mogelijk gemaakt door Blogger.

This was 2014


Ik sluit 2014 af met een laatste blogpostje (morgen vieren we oudejaarsavond bij mij thuis, dus ik weet nu al dat ik geen tijd heb om achter de computer te duiken, al hou ik zeker mijn iPhone bij de hand, dus een instagram kan hier en daar wel opduiken). Gisteren deelde ik mijn favoriete producten, vandaag deel ik welke artikels jullie nu eigenlijk het leukste vonden, of toch diegene die dit jaar het meest gelezen werden, dus bij deze een overzichtje van de populairste blogposts, maar ook mijn favorieten op een rijtje en een klein foto-overzichtje van mijn leukste momenten.

Top 5 meest gelezen blogposts 2014
1. de nieuwste producten deze zomer van The Body Shop, namelijk hun Body Sorbets, waren blijkbaar heel populair, want die staan bovenaan het lijstje! Ze liggen eigenlijk nog steeds in mijn ijskast, en ik hoop dat ik ze snel terug mag bovenhalen, want eens de feestdagen voorbij, mag het van mij alweer zomer worden!
2. Nog een relatief nieuw product dit jaar, waren de  bodylotion voor onder de douche te gaan gebruiken. Ik zette een overzichtje online van verschillende merken die dit product op de markt brachten, en jullie waren blijkbaar ook benieuwd want ze belandden op de tweede plaats.
3. In januari van 2014 kreeg ik al een sneak-peek te zien van de allereerste zwemcollectie van Prima Donna, beachwear voor alle maten en vrouwelijke vormen. Het is een prachtige collectie geworden, ik heb er zelf een bikini van en ik draag hem echt supergraag. Het was ook een leuk event, georganiseerd op een boot, dus ik ben blij dat hij in de top 5 staat!
4. Eén van mijn favoriete high-end merken is Chanel, en het artikeltje Rouge Chanel, My Collection, waarbij ik mijn Chanel lipproducten op een rijtje plaatste, werd blijkbaar ook door jullie graag gelezen.
5. Het artikeltje van Disneyland Ice Dreams, over de Disney ijssculpturen in Antwerpen, staat nog maar van deze maand op de blog, maar haalde toch nog de top 5. En terecht, want het was heel erg mooi (nog te bezoeken trouwens tem. 11 januari 2015) en sowieso mag Disney niet ontbreken op mijn blog!

Leuk om zo eens een top-5 te bekijken, en fijn ook om weten dat verschillende onderwerpen graag gelezen worden. Mijn eigen favorieten zijn vooral de artikels die me heel wat toffe herinneringen geven, de uitstapjes met mijn gezin naar oa. Disneyland, Brugge,... maar ik ging ook naar Amsterdam met Hema en heb enkele leuke events gedaan met toffe blogvriendinnen zoals een Kiehl's avondje, het Prima Donna event, opening van & Other Stories en Lush Antwerpen, ... Maar ook het experimenteren met make-up, haar en outfits vind ik superleuk, net als jullie reacties en tips erop!
2014 was ook het jaar dat ik Pinterest leren kennen heb, en ik vind het altijd tof om dingen op te zoeken, ideetjes op te doen, foto's op te delen en ook 's avonds vlak voor het slapen eens rond te surfen.

Ik eindig met enkele van mijn leukste foto's van afgelopen jaar:

2014 was geweldig, ik kijk al uit naar wat 2015 ons te brengen heeft! Ik wens iedereen alvast een geweldige oudejaarsavond met leuk gezelschap, lekker eten en heel veel plezier! En dat al jullie dromen mogen uitkomen in het nieuwe jaar!
Bedankt alvast om Sprinkles on a Cupcake zo talrijk te bezoeken afgelopen jaar, bedankt voor al jullie comments, lieve berichtjes, leuke mailtjes, ... Tot volgend jaar!
xxx