maandag 1 december 2014

Disneyland Paris Ice Dreams - IJssculptuur Antwerpen


Het is weer zover, de winter staat voor de deur, de kerstmaand is van start gegaan, en ook de Disney ijssculpturen kan je weer gaan bezoeken! Deze maal zak je niet af naar de kust, maar kan je in Antwerpen of Luik terecht. De deuren zijn sinds zaterdag open, maar vrijdagavond mochten we, op een speciale VIP avond, inclusief Mickey en Minnie die helemaal vanuit Parijs langsgekomen waren, al eens een kijkje gaan nemen, dus ik neem jullie graag even mee...

Je komt er binnen in een zaal die heel erg mooi en gezellig is ingericht met kerstbomen en kroonluchters, waar je voor en na de tour een drankje kan drinken. Opwarmen beter gezegd met koffie of warme chocomelk, en ze hebben ook warme wafels!! Is wel nodig want niet vergeten, het is er -6°.

Nadien was het dus tijd om de koude in te duiken, en ondergedompeld te worden in de wereld van Disney, maar dan volledig in IJs! Prachtig gedaan, de details waren geweldig en er waren ook heel wat figuren te zien, van de prinsessen tot de hele Frozen-bende, maar ook Ratatouille was van de partij, Maleficient, Alice in Wonderland en echt zoveel meer. Het kasteel kon natuurlijk niet ontbreken, maar je zag ook de toren van Rapunzel, de piratenboot, ... Kortom, zeker de moeite waard om eens langs te gaan.

Er is ook een echte ijs-glijbaan (die ging echt snel, believe me), een bar met drankjes uit echte ijs-glaasjes, en er staan overal bankjes om even uit te rusten, en ze bevatten een heerlijk pelsje om je toch een beetje warm te houden.
We werden ook tegengehouden door Frank Molnar en cameraman, die ons enkele vraagjes stelde over het ijsculptuurfestival, dus benieuwd hoe dat eruit gaat zien!

Zeker een aanrader als je het ons vraagt, dus een weekend-uitstapje of misschien wel voor in de komende kerstvakantie, je kan nog tot 11 januari 2015 terecht in zowel Antwerpen als Luik. Meer info trouwens vind je op ijs.be.
Wat denken jullie ervan?

Bedankt aan Disney voor de fijne avond, proficiat aan het Ice Dreams team voor hun supermooie werk en ook bedankt aan Kim van It-Girl voor een gezellige avond samen en de laatste drie foto's, ze zijn leuk!

19 opmerkingen:

 1. Ziet er erg leuk uit! De Disney-fan in mij is alvast enthousiast! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ziet er leuk uit! Ik ga er binnenkort zeker is een kijkje nemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh God, this looks like SO MUCH FUN!!! Love that photo of Noah on the slide :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha die foto van Noah blijft echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Essential Honesty1 december 2014 om 22:16

  Het kriebelt alweer .. ! MUST .. VISIT .. DISNEY!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zag er idd een érg fijne avond uit. Noah zal wel genoten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt me er super!! Ik had er ook graag naartoe gegaan als het dichter in de buurt was. Alexia zou het ook prachtig vinden. Het ziet er schitterend uit en ook je foto's zijn top! Met welke lens heb je die genomen? Wij hebben gelukkig nog uitzicht op wat Disney fun binnenkort, can't wait!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, tof! Had er nog niet van gehoord, enkel van die in Brugge, mr Antwerpen is dichter bij de deur. Ik heb nog nooit ijssculpturen gezien, dus ga nu me echt best doen om te gaan. Want Disney <3


  http://in-so-mnia.blogspot.fr/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, Antwerpen en Luik zijn de locaties van dit jaar, niet meer in Brugge dit jaar! Ja, zeker eens langsgaan, echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, ze zou het zeker geweldig vinden!! :)
  Dank je voor het compliment, ik heb de foto's genomen met mijn 50mm lens, niet zo heel handig op de locatie zelf, voor bepaalde foto's, zeker van verder waarop dan een groter geheel te zien was niet echt ideaal, maar de details komen echt wel mooi uit zo, dus ben wel tevreden dat ik ze mee had :)
  Ja bij jullie aftellen naar Disneyland zelf, en in de kerstsfeer, nog beter eigenlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij vond het geweldig :) Is een even grote Disneyfan als de mama :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. It was amazing!! And yes the slide was fun, but fast!!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, zeker eens doen, jij als Disney-fan ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om af te sluiten met een zelfgemaakt ijsje van Willi Vanilli, vlakbij op de Vlaamse Kaai! Heerlijke dingen en helemaal in het thema :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De sculpturen zijn echt super! Die verlichting maakt 't af.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh handig om weten voor een volgende keer ;)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake