Mogelijk gemaakt door Blogger.

Garancia - Pschitt Magique


Vandaag laat ik jullie kennismaken met het merk Garancia, bij ons exclusief verkrijgbaar bij Farmaline. Garancia is een cosmeticamerk dat traditionele, plantaardige actieve bestanddelen combineert met nieuwe technologieën. Ze hebben producten die de huid gaan reinigen, hydrateren, verstevigen en imperfecties tegengaan. En het leukste eraan, de producten kregen ook superleuke namen mee zoals Abracadabaume Perfect Illusion, Anti-Peau de Croco, Bal Masqué des Sorciers, ... En ook deze is leuk, de Pschitt Magique, een huidreiniging/micropeeling.De Psschitt Magique (€29.70 - 100ml / €15.75 - 30ml) is dus micropeeling, maar zonder korreltjes. In tegendeel zelf, het is eigenlijk een heel zacht schuim, die je slechts voor 30 seconden hoeft in te masseren en poof... magic has happend, een zachte huid in no-time!
Hij gaat de kwaliteit van de huid gaan verbeteren, de huidkorrel is fijner en het gelaat is perfect gereinigd.
Hij bevat bloemenwater van bio hamamelis en bio korenbloem, bio rozenwater, extract van bio groene thee, komkommerpulp en origineel extract van vers citroensap.

Het is dus een hele zachte peeling, die je tweemaal per dag mag gaan gebruiken. Ik gebruik hem vooral 's avonds. Ik was een beetje sceptisch in het begin, aangezien ik dol ben op scrubben, maar dan van het soort waarvan je de korrel echt zijn werk voelt doen! Maar het is echt wel magisch, want na het gebruik voelt mijn huid echt superzacht aan, ik ben verkocht!

Daarnaast probeerde ik ook enkele samples van het product En Deux Coups de Baguette (€20.70 - 120g), een makeup-remover met amandel, die geen trekkerig gevoel achterlaat, en daarnaast ook een anti-ageing product bevat, win-win dus!

Je brengt het product aan op je gelaat met je vingers, even inmasseren en daarna afspoelen of met een vochtig doekje spoelen om de make-up te verwijderen. Je huid ruikt heerlijk nadien en voelt aangenaam aan! Je kan het op de ogen gebruiken, maar voor zware make-up zou ik het toch niet aanraden.

Wat denken jullie van deze producten? Kenden jullie het merk al?

Garancia - verkrijgbaar op de webshop Farmaline