Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: it's the most wonderful month of the year!


December, mijn favoriete maand is van start gegaan! Vooral het uitkijken naar de kerstperiode en de gezelligheid vind ik daar zo geweldig aan!
Dat wil zeggen, heel wat kaarsjes, lekkere snacks, maar ook warme sjaals en comfy pants...
Ik vertelde al uitgebreid over Wellness Pure in Destelbergen. Vorige week gingen we er eindelijk zelf naartoe, voor twee uurtjes pure ontspanning, met heel wat lekkers! Met mijn nieuwe sjaals van Veritas

Een vroeg kerstcadeautje van Ocean Spray, met kerstballen, servieten, de heerlijke Cranberry Classic van Ocean Spray en ook de cranberry compote!

En ook comfortabele broeken mogen niet ontbreken op koude gezellige avonden

December betekent ook aftellen naar kerst, en dat doen we met Disney junior en Yankee Candle

Wist je dat het seizoen van de pompelmoezen van start is gegaan? Ik dacht dat dat eerder zomerfruit was, maar de Florida Grapefruit ligt van november tot mei bij ons in de winkels, en met dit setje kan ik alvast gaan experimenteren!

Onlangs ging ik voor de allereerste keer brunchen in Wasbar in Gent, en we eindigden met dit, heerlijk! Daar gaan ze me nog zien.

Hoe gezellig en schattig zijn deze leuke kerstspulletjes van Wander & Co!? Time for some christmas shopping!!

Speciaal voor de feestdagen liggen ook deze sterren van Lays nu in de winkel

Maar voor de kerstman komt, tellen wij vanavond nu ook eerst af naar Sinterklaas. Hij zette zijn stoerste schoen (namelijk deze waterdichte Palladium boots, zijn we héél tevreden van), maar hij maakte ook een leuke tekening en legde zelf koekjes voor de sint (die is daar heel blij mee).

En nog een laatste haar-tip, slapen met een vlecht (liefst ingevlochten), geeft dit resultaat!

Geniet van de gezelligste maand van het jaar!