Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Merry Christmas!


Eerst en vooral begin ik met jullie allen een vrolijk kerstfeest te wensen. Hopelijk hebben jullie genoten van de gezellige kerstdagen met heel wat fijn gezelschap, lekker en veel eten, maar misschien ook wel enkele leuke cadeautjes!
Wij vierden kerstavond gezellig bij familie, op kerstdag zelf moesten we nergens verplicht zijn, maar ik heb zo genoten van een dagje met ons drie thuis te zijn. Cadeautjes openen, uitgebreid (en veel te zoet haha) ontbijten, gezellig samen zijn, tv kijken, spelletjes spelen, veel gelachen en gepland... er mogen nog zo'n dagen volgen!
Tijdens de kerstperiode zijn de tassen en snacks hier helemaal in thema

We hebben een redelijk warme kerst, al was het enkele weken terug toch wel wat kouder. Ik ruilde mijn muts in voor een hoofdband tegen koude oortjes en vind het best nog geslaagd!

Aftellen naar kerst met deze leuke Disney-goodies, was extra leuk!

Jullie kennen ondertussen de webshop Wander & Co al, maar net voor de kerstdagen was er ook een heuse Christmas-shopping bij Liesbeth thuis, zo kon je de items in real-life eens spotten en ik kocht ook enkele leuke cadeautjes voor kerst en nieuwjaar (en voor mezelf ;))

Ook Rainpharma, heerlijke Belgische beauty-producten, heeft de leukste cadeautjes! Ik krijg dit vorige week toegestuurd en heb netjes kunnen wachten om het pas op kerstdag open te maken!

Ook mijn iPhone mocht in een kerstkleedje, dankzij dit leuke covertje die ik kreeg via Deb!

De dag voor kerstavond eindelijk de tijd gevonden om cadeautjes in te pakken, en dat was een serieus werk, maar ik was blij met mijn inpakpapier (van ikea trouwens) die paste bij mijn kerstboom!

Op de dag van kerstavond was het eindelijk zover, voorbereidingen konden van start gaan. Mijn laatste Yankee Candle deurtje mocht open en daar vond ik een sampler van Christmas Eve, kerstbomen-ontbijt volgde nadien, en rond de middag ging ik de douche in met Have a Cherry Christmas van Philosophy en nadien was het tijd voor nagellak!

En dit was het resultaat, Candy Cane nagels (mijn eerste echte nailart-werk, niet perfect als je van dicht kijkt, maar ik was tevreden met het resultaat), en ook een kersttrui mocht niet ontbreken! Helemaal klaar voor kerstavond!

Ik vind het altijd gezellig uitgebreid te ontbijten voor kerst, en dat deden we met macarons, suikerbrood, chocoladebolletjes, kerstboomwafeltjes maar er was ook een heel klein beetje fruit!

Eén van de kerstcadeau's voor mijn zoontje voor in de kerstboom, een gepersonaliseerde hanger van Sofia het prinsesjes van Disney junior (is hij dol op, hij is niet altijd zo stoer als hij laat uitschijnen), die ik bestelde in de Disneystore.

Ik kreeg ook heel wat leuke cadeautjes, oa. heerlijke douche- en badproducten, een mooie bloesje, een receptenboek voor ijsjes, ... maar deze vond ik zo tof dat ik hem toch eens wou delen. Het is een superleuk miniatuur-winkeltje van Sprinkles Cupcakes, de cupcake bakery in Amerika, die mijn vriend meegebracht had als hij er eerder dit jaar was. Hij had het tot nu kunnen verstoppen en ik vond het echt een leuke verrassing.

Hopelijk hadden jullie ook een gezellig kerstfeest. Laat me gerust weten hoe jullie kerstdagen eruitzagen, en wat jullie allemaal onder de kerstboom terugvonden!
Geniet alvast nog van het laatste weekje van 2014! x