Mogelijk gemaakt door Blogger.

Christmas-proof lips


Kerst komt toch al een beetje dichterbij, maar we moeten niet enkel gaan aftellen, maar ook al een beetje gaan voorbereiden! Vandaag gaan we voor een kleurtje op de lippen met Gosh, perfect voor de feestdagen! Iets meer opvallend, weg met nude lipgloss en zachtroze lipbalm (mijn favorieten, dus het afscheid is moeilijk), maar ik ging nu dus voor een lipliner en een lipstick, namelijk de Velvet Touch Lipliner & Lipstick van Gosh.

Ik koos de Velvet Touch Lipliner van Gosh in de kleur Antique Rose en de Velvet Touch Lipstick van Gosh in de kleur Delicious, zoals de lipliner al zegt is het wat een oudroze kleurtje, met een bruine ondertoon. Je ziet er ook wat een rode tint in, al is die op de foto iets meer opvallender dan in het echt.
Als eerste bracht ik de lipliner aan, dit is om de lipstick mooi binnen de lijntjes van je lippen te houden, zodat hij zeker niet gaat uitlopen, vooral met een opvallende kleur lipstick is dat zeker een aanrader. Met een lipliner kan je ook je lippen voller laten lijken, door net buiten de liplijn te gaan aftekenen. Om het natuurlijk te houden breng je best de lipliner net boven de cupidoboog aan en naar de mondhoeken toe teken je gewoon op je eigen liplijn. Onderaan net hetzelfde, in het midden teken je de lijn net onder de lippen en naar de mondhoeken toe trek je het door op je eigen liplijn.

Daarna bracht ik dus de lipstick aan, gewoon over de volledige lippen en de lipliner. De Velvet Touch lipstick is heel fijn van textuur, voelt aan als een lippenbalsem, mijn lippen zijn zacht en voelen helemaal niet droog aan. Hij laat een mooie zijden glans achter en is ook goed dekkend, al hoef je hem na een maaltijd wel even bij te werken.

Gosh kwam trouwens met een heleboel kleurtjes op de markt voor de Velvet Touch producten. Zo zijn er in totaal drie verschillende lipliners te koop, en ook voor de lipsticks kan je kiezen uit acht tinten, van zachte nude-tinten tot opvallend rood en roze.

Wat denken jullie van mijn kerst-lippen? Welke kleur ziet er jouw favoriet uit?