Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloggers and their christmas tree


Morgen is het zo ver, we vieren dan kerstavond, gezellig samen zijn met familie, lekker eten, een gezellige sfeer, ...! Jullie hebben hier deze decembermaand al heel wat kerst-artikeltjes kunnen lezen (van makeup-collecties, Disney ijssculpturen tot cadeautips), maar wat zeker niet mag ontbreken tijdens de kerstperiode, is een kerstboom, en die mogen hier op de blog ook niet ontbreken natuurlijk!
Naar aanleiding van een artikel in Flair, waarbij enkele redactrices hun kerstboom toonden, vond ik het wel leuk om hier mijn kerstboom te delen, samen met die van enkele van mijn blog-vriendinnen.
Hou u dus klaar voor heel wat moois!!

♦ Mijn eigen kerstboom
Het thema van mijn kerstboom is rood-wit, met heel wat lekkers. Hij zit heel erg vol, maar dat vind ik net leuk, met cupcakes, lolly's, candy canes, gingerbread mannetjes maar ook schommelpaardjes, vogeltjes, huisjes, hier en daar wat Mickey's die ik dit jaar van Disney ontvangen had, en bovenaan een grote blinkende rode ster!
De boom past gewoon heel er bij mij, dus ik ben er heel tevreden mee.

♦ Deb van Beautygoddess
Mijn favoriete Nederlandse blog mag hier niet ontbreken, namelijk Beautygoddess. Ik heb een heel goed persoonlijk contact met Deb, ook al wonen we zo veraf! Haar blog bevat heel wat leuke beauty reviews, maar ik ben ook heel erg fan van haar nail art artikels.
Haar kerstboom is heel warm en gezellig met goud en koper, en enkele leuke ornamenten die met haar dochtertje te maken hebben, zoals de 'eerste kerst' kerstbal en Doornroosje die ze meebrachten bij hun bezoekje aan Disneyland Paris! Het masker is ook een mooie eyecatcher.

♦ Hanne van Snow White Glamour
Wij delen onze liefde voor Gent, Disney, geurkaarsen, make-up maar ook kerst! Hanne is zowaar nog een grotere kerstliefhebster dan mezelf, dus ik was superbenieuwd haar kerstboom te zien, haar allereerste eigen boom in haar nieuwe appartementje! En ik zie inderdaad heel wat leuke figuurtjes, zoals de gingerbread mannetjes, candy cane snoepstokjes maar ook zo leuke retro kerstfiguurtjes en de rode besjesslinger vind ik ook heel tof!

♦ Josefien van Josie's Little Things
Mijn nichtje Josefien blogt haar persoonlijke verhalen en die van haar gezin, samen met haar liefde voor beauty, kleedjes, handtassen, juwelen en hoge hakken (valt het op dat we familie zijn) op haar blog Josie's Little Things. En ook haar schattig zoontje mocht meehelpen bij het versieren van de kerstboom, met heel wat rood en goud, én bijpassende cadeautjes!

♦ Isabelle van Minnebelle
Isabelle maakt de mooiste makeup-looks, deelt haar tips voor skincare en gooit er af en toe ook een heerlijk recept bovenop! Daarbij maakt ze de meest prachtige foto's die je helemaal doen wegdromen.
Ze telde waarschijnlijk al van deze zomer af naar december, waarbij ze eindelijk haar kerstboom kon gaan versieren. En die bevat oa. deze superschattige vogeltjes en niet alleen een gingerbread mannetje maar ook een koekjes-mickey van Disney.

♦ Kelly van Kellysteenlandt.com
Op Kelly's blog vind je heel wat lifestyle, ze neemt je mee naar heel wat leuke plekken en doet dat met een sterk staaltje fotografie. Dat zie je ook aan de leuke foto's die ze nam van haar kerstboom.
Ik zie heel wat rood terugkomen bij haar versiering, maar ik spot ook heel wat Disney-ornamenten, zelf eentje met een Mickey-fotokader met foto van haar overleden konijntje!

♦ Kim van It-Girl
Kim behoort tot de anciens van de Belgische blogwereld en laat je op haar blog kennismaken met heel wat luxe beautymerken, maar ze geeft ook handige tips en maakt de leukste filmpjes. Voor haar kerstboom koos ze dit jaar voor koper en donkerrood, maar had ze een ereplaatsje voor een speciale gast, ze kocht namelijk een Disney ornament van Stampertje, ter nagedachtenis van haar konijntje Lola die begin dit jaar overleden is. Ze was dol op kerst en bracht heel wat tijd door onder de kerstboom, en zo is ze er nu ook nog een beetje bij. Stampertje past perfect bij de andere Disney-decoratie die Kim ook van Disney kreeg toegestuurd.

♦ Liesbeth van Candy and Treats
Naast bloggen op Candy & Treats, is Liesbeth nu ook volop in de weer met haar webshop Wander&Co. Ze is dus heel erg met decoratie bezig en haar huis is een echt pareltje. Haar kerstboom mag er ook zijn, en de decoratie matcht zelfs met het inpakpapier van de cadeautjes eronder. Ik zie heel wat goud-kleurtjes, zowel bij de kerstballen als bij de ornamenten zoals leuke tinnen soldaatjes en vossen.

Ik zie vooral veel rood en goud terug komen, maar ook een heleboel Disney :) Ik ben dan ook benieuwd naar jullie kerstbomen, dus stuur gerust een foto door via mijn facebookpagina onder de link van dit artikel of tag me op instagram zodat ik een kijkje kan nemen als jullie willen :)

Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel!! Ik wens iedereen van jullie dan ook een fijne, gezellige kerstavond en alvast al een prettig kerstfeest!