dinsdag 15 april 2014

Chanel Perfection Lumière Velvet


Ik was zo benieuwd naar de nieuwste foundation van Chanel, Perfection Lumière Velvet, dus ik was dan ook heel erg blij toen ik hem kon gaan uittesten. Sindsdien gebruikte ik hem al elke dag.
Hij is perfect voor de gemengde en vettere huid, en zorgt voor een matte, zijdezachte huid.

Het is een lichte formule, zodat je hem helemaal niet voelt zitten op de huid, en geeft een mooie matte finish. Hij geeft dekking, en heeft een oplichtend effect. Ideaal om je huid er dus mooier en egaler te laten uitzien, zonder dat je het gevoel hebt dat je zware make-up ophebt. Hij bevat ook een SPF15, wat altijd goed meegenomen is.

Ik breng hem aan met een kwast, maar voor deze kan je ook perfect met je vingers gaan werken. Hij wordt direct opgenomen door de huid, die er heel zacht door aanvoelt. Het ziet er heel natuurlijk uit, en zo voelt hij ook aan op de huid. Hij geeft een velvety, matte finish, wat ideaal is bij warmer weer en voor gemengde en vette huid. Ik merk ook echt aan mijn huid die hij helemaal niet gaat glimmen tijdens de dag, wat ik echt top vind!
Hij geeft een matige dekking, dus roodheid en kleine oneffenheden gaat hij zeker gaan verstoppen, maar verder gebruik ik hem wel nog in combinatie met een concealer of soms gebruik ik de Chanel CC Cream eronder.

Hij komt in een handige, plastic verpakking met schroefdop, waardoor je makkelijk kan gaan doseren.
Hij is beschikbaar in zes verschillende tinten, van heel licht beige tot een donkerder bruine tint. Ik gebruik de kleur Beige 20 (de tweede lichtste kleur), en die is echt de perfecte match met mijn huidskleur.

Ik vind het ideaal dat hij geschikt is voor een gemengde en vettige huid, en daarnaast voelt hij ook heel zacht en aangenaam aan op de huid.
Wat denken jullie van deze foundation?

Chanel Perfection Lumière Velvet - €42
Verkrijgbaar in de parfumerie

14 opmerkingen:

 1. Schot in de roos! Ik kocht ook de kleur 20 en ben er erg tevreden mee. Mooie finish!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooi effect zeg. Ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is die toch vrij vloeibaar?
  Ik heb graag een iets dikkere textuur die, als het uitgesmeerd wordt, poederachtig aanvoelt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij is wel heel vloeibaar, maar voelt heel zacht en toch wat poederachtig aan hoor!

   Verwijderen
 4. Ik vind de dekking van deze erg fijn, doet me een beetje denken aan Estee Lauder Double Wear light maar dan nog net iets minder dekkend. Vind het een prima foundation! Vraagje: CC cream erover? Niet eronder? Oh en dank je voor je uitgebreid bericht via FB!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, ja, ik bedoelde eronder :) Heb het aangepast! Thanks, oh en graag gedaan :)

   Verwijderen
 5. Ziet er heel mooi uit :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Petra, I've been totally loving this, too! I think I finally found something that I'm happy with for spring/summer. Last summer I was using Estee Lauder Double Wear Light. It does have impressive lasting power, but unfortunately it doesn't photograph well. This one doesn't have that problem at all, and I don't get much shine at all! Win win!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ziet er heel naturel uit :) ik heb nog niets dan positieve reviews gelezen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er super uit ! Ik heb nog geen foundations van Chanel gebruikt maar ik lees alleen maar goede reviews.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi en vooral heel natuurlijk resultaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw hij dekt prachtig ziet er goed uit ! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Amai, dat is inderdaad een perfect match! Ik ben er ook heel benieuwd naar, mijn Vitalumière Aqua is heilig dus ik wil wel eens weten of de nieuwste telg eraan kan tippen :-) gaat op mijn shoplijstje!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram