zaterdag 22 december 2012

Christmas-Wishlist & Last-Minute cadeau-ideetjes

Shame on me, het is bijna kerst en ik heb helemaal nog geen kerst-wishlist online gezet.
Maar toch, ik zet enkele van mijn favoriete dingen op een rijtje, voor het geval Santa nog wat tijd over heeft om voor mij iets te gaan halen:♦ Op de eerste foto zie je Ingo Onsea van Essentiel, met mijn favoriete trui van het merk, die wil ik zo graag!!
Philosophy, één van mijn favoriete beautymerken! Ik hou van hun skincare-producten, hun leuke bad- en douchespullen en natuurlijk ook hun setjes!
Ik kocht onlangs een aantal kerstsetjes en producten, maar deze Winter Escape is ook in België verkrijgbaar bij Ici Paris XL, dus deze mag ook zeker op mijn lijstje ;)
The Microdelivery Exfoliating Wash van Philosophy gebruik ik nu elke dag dankzij een sample, and I love it (ik vertel jullie er zeker nog meer over), maar de fullsize fles mag hier zeker in het beautykastje verschijnen!
Guerlain Météorites Perles Du Dragon, ik ben al lang gek op deze gekleurde pareltjes van Guerlain. Deze zijn van de kerstcollectie, maar het mag ook een andere doosje zijn ;).
♦ De Holiday-collectie van MAC, heeft vooral door de verpakking een hoog 'hebben' gehalte bij mij!
♦ En als laatste het boek Cupcakes and Cashmere, van de de bekende Amerikaanse blogster Emily Shuman.

Door mijn wishlist doen jullie misschien nog enkele leuke tips op voor als jullie zelf ook nog moet gaan shoppen voor eindejaarscadeautjes! Jullie kunnen hier op mijn blog eens rondkijken voor leuke ideetjes op te doen, maar als cadeau's zijn geschenksetjes ook altijd superleuk. Ik zet er nog enkele van mijn favorieten op een rijtje:

L'Occitane, een roze kleur en een heerlijke geur, allemaal in één pakketje! Met deze Fleurs Merveilleuses producten in een setje kan je dus zeker niet misdoen, al hebben ze nog leuke pakketjes daar!
♦ Je favoriete parfum vind je tijdens de feestdagen wel altijd in een leuk geschenkpakketje met bodylotion of een ander geschenkje erbij. Ik kreeg zelf dit leuke setje van Betty Barclay Style by Night. Hij ziet er mooi uit (is geïnspireerd op the little black dress, perfect voor de feestdagen dus) en hij ruikt echt heerlijk door enkele verrassende ingrediënten zoals gele pruim, witte perzik, jasmijn en vioolblad, gecombineerd met kasjmierhout en musk.
♦ Hoe leuk zijn deze Weleda Christmas Crackers! Een doosje bevat zes Crackers, die elke twee mini-producten van Weleda bevatten (bv. lichaamsolie, douchecrème, bodylotion, handcrème).
Clinique, nog één van mijn favoriete beautymerken dus deze mocht zeker niet ontbreken. Ze hebben leuke setjes met de feestdagen met hun skincare-producten, maar deze met hun make-up in een tasje vind ik ook superleuk!

Oh, ik kan hier nog vanalles opzetten, maar voorlopig hou ik het hierbij :)
Hebben jullie al jullie cadeau'tjes al geshopt?
Petra x

27 opmerkingen:

 1. Toffe tips !
  Ik ben helemaal klaar met kadokes kopen (letterlijk én figuurlijk) telkens ik een kado kocht, moest ik ook iets voor mezelf kopen want er is zoveel leuks te vinden deze tijd van het jaar ! Prettige kerst !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ja da's waar!
   Geniet ervan en voor jou ook een prettige kerst!

   Verwijderen
 2. Wat een mooie wishlist, girl! May all your dreams come true ;-) of in ieder geval een groot deel hiervan. Ik heb vandaag een poging gewaagd om voor cadeau's te shoppen, maar het was zó druk het was gewoon geen doen en niet leuk. Dus maandag herkansing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt!
   Ja het weekend voor kerst vermijd ik alle winkels!! Veel succes!

   Verwijderen
 3. Leuke lijst ! Ik koop mijn cadeautjes altijd ruim op voorhand zodat ik de kerstdrukte niet meer hoef te trotseren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke cadeautips! Heel veel van bovenstaande producten staan ook op mijn wishlist:) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super! leuke wishlist en budgetair gezien wel haalbaar denk ik voor de mensen die je graag zien ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou deze post moeten doorsturen naar mijn vriendje als hij nog eens inspiratie nodig heeft voor een cadeau, ik wil dat echt allemaal hebben! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tips! Ik heb geen tips meer nodig, maar een cadeautje voor jezelf kopen kan natuurlijk ook altijd nog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie wishlist ! Daar zitten wel een paar dingen tussen die ik zelf zou willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuk verlanglijstje Petra! Die Essentiel trui is zo cool <3 !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De Clinique producten en het Guerlain poeder zou ik zeker niet afslaan als ze toevallig onder de kerstboom komen te staan, wat een prachtproducten staan er op je lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat Winter Escape setje is echt zoo fijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil keigraag dat Cupcakes & Cashmere boek. Net Beauty van LC gekocht ook, ook een leuk cadeau :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb een palette van mac uit de holiday collectie, prachtig. De parels van Guerlain heb ik gehad, kon er helaas niet tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik wil die Go Bang trui ook supergraag! En nog twee tassen uit de collectie.. Ik ga mijn slag slaan tijdens de solden !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (Essentiel-ized tegenwoordig, haha)

   Verwijderen
  2. :D hopelijk nog veel leuke spullen in de solden!! We go for it!!

   Verwijderen
 15. Ik heb het Clinique tasje gekregen joepie!!! En jij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh super, zo leuk!!!
   Wij geven vooral met nieuwjaar cadeautjes, maar ik kreeg al een leuke douchesetje, en een cadeaubon voor Ici Paris XL, denk dat ik daarmee voor de guerlain parels ga ;)

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram