zaterdag 27 april 2013

My eyes love...

Na de favorieten van haar, handen en lichaam, vandaag op een rijtje, mijn favoriete oogproducten.
Van oogcrèmes tot oogschaduw en mascara, ik toon jullie graag welke producten ik het meeste gebruik!Bij mijn ochtend- en avondroutine behoren zeker oogcrèmes bij mijn gelaatsverzorging. Ik vind ze heel fijn om te gebruiken en ik bescherm mijn ogen graag tegen huidveroudering. Maar ook 's morgens vind ik het ook heel aangenaam een verfrissend product te gebruiken. Mijn meest gebruikte producten op een rijtje:

De Kiehl's Midnight Recovery Eye en Olaz liftend oogcontour serum gebruik ik vooral 's avonds. Hele fijne producten die goed opgenomen worden door de huid maar toch de hele nacht hun werk kunnen doen.
's Morgens kies ik als eerste voor de Obagi Elastiderm Eye, met verkoelende roller, perfect om de wallen aan te pakken.
Daarna breng ik de Anti Age Global van Yves Rocher aan, heeft ook een verkoelende applicator en werkt zowel op rimpels en kraaienpootjes als op wallen en donkere kringen.
Als laatste gebruik ik de Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector (is bijna op), die echt de donkere kringen gaat aanpakken.
Een hele hoop, ik weet het, maar we kunnen maar genoeg smeren zeg ik altijd ;).
Nieuw in het rijtje is de S.O.S. Morning Eye Rescue van Caudalie, ik ben net begonnen met deze te testen, dus er komt nog een artikeltje over, maar ik wou het toch al eens vermelden omdat je er nu een leuk tasje bijkrijgt als je hem gaat halen in de apotheek:

Daarna gaan we over naar de make-up. Als eerste, concealer onder de ogen voor een instant wakkere blik.
Mijn favoriet, en al mijn tweede flacon, de Clinique Line Smoothing Concealer.

Om dan aan de echte oogmake-up te beginnen, kies ik als eerste voor een oogschaduwprimer, die je oogschaduw langer mooi en op zijn plaats houdt. Twee van mijn favorieten zijn de Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, volledig opgebruikt dus ik was er heel tevreden over, en nu gebruik ik elke dag de Too Faced Shadow Insurance.

Als oogpotlood, zowel op de waterlijn als tegen de wimperrand, kies ik altijd voor een zwart oogpotlood. Mijn favorieten zijn de Eyeliner Longwear Waterproof van 2B en de Max Factor Liquid Effect Pencil, beide heel fijne oogpotloden.
Ik hou het meestal bij dezelfde kleuren, een donkere tint, wat ik wel af en toe gebruik is de Diorshow Waterproof Liner in Turquoise, die ik onder het zwarte oogpotlood aanbreng, om wat diepte te geven.

Voor oogschaduw kies ook vaak elke dag voor dezelfde tinten, ik speel meestal wel op veilig, ga niet zo snel gaan experimenteren. Als kleuren ga ik voor een beige of iets meer roze tint, zwart, donkerblauw en soms ook een taupe kleur. Mijn favoriete producten zijn het Too Faced Love Sweet Love setje, het Sleek Storm Palette en het Babor Metallic Eye Shadow Collection setje, vooral het Babor setje gebruik ik echt dagelijks!

En om je make-uplook af te werken mag een mascara niet ontbreken. Mijn favoriete producten, die ik ook meestal combineer samen, zijn de Eyeko Skinny Brush Mascara, de Clinique High Impact Extreme Volume Mascara & de Clinique Bottom Lash Mascara. Alledrie hele fijne producten die een heel mooi resultaat geven.

Zo, dit waren ze allemaal! Hopelijk vonden jullie het leuk ze eens op een rijtje te zien. Hebben jullie nog oogproducten waar je echt niet zonder kan?
Petra x

14 opmerkingen:

 1. Mooie producten! Ik ben wel benieuwd naar de concealer van clinique, ik heb nog steeds geen goede concealer voor onder de ogen gevonden, het hoopt bij mij steeds op in de lijntjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik de Clinique airbrush concealer voor onder mijn ogen en die hoopt bij mij niet op in de lijntjes. Ik heb een hele droge huid en daar is hij perfect voor! Misschien een tip voor je :)

   Verwijderen
  2. ik gebruik eentje van NEE make up (verkoop ik zelf op workshops) en ik gebruik hem voor alles, ook bij mijn klanten. verkoopt supergoed en ben er zelf ook echt tevreden over.

   Verwijderen
 2. Clinique heeft erg fijn concealers ! Ik zou eigenlijk best wat meer oogcrème moeten gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh heel erg leuke post!! Leuke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke favorieten ! Ik herken er een paar uit mijn eigen stash. De Caudalie oogcrème klinkt trouwens erg fijn, ga ik misschien eens aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie selectie, ik herken veel van mijn eigen favorietjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke producten, ik heb ook zo mijn vaste productjes op gebied van ogen waar ik altijd naartoe grijp.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne favorieten! Ik herken er enkele :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne producten krijgen jouw mooie ogen! Ik kan dit artikel volledig volgen en begrijpen! Het is belangrijk om de zone rondom de ogen goed te verzorgen!Qua primers ben ik toch overgeschakeld naar minerale primers, zodat de huid nnog goed blijft ademen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah da's nog een goede tip, ga ik eens voor uitkijken!

   Verwijderen
 9. Zo'n mooie post, nog heel wat dat ik wil uittesten!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram