zaterdag 22 februari 2014

Travel: Amsterdam + shoplogje


Als je mijn blog een beetje volgt, kon je al lezen dat ik onlangs een dagje naar Amsterdam trok, samen met Hema. Ik ging er de nieuwste collecties van de winkel gaan bekijken in het hoofdkantoor (lees hier nog eens over interieurspulletjes, en hier over de nieuwe beautyitems).
Maar nadien hadden we nog even de tijd om ook het centrum in te duiken (meer bepaald, enkele straten en meerdere winkels, haha). Vandaag nog even wat sfeerfoto's en wat ik kocht in de Amsterdamse winkels.
Kijken jullie even mee...


Samen met Partner-in-Crime Hanne op de bus, met een lekker Hema ontbijtje

Ik vond deze kaaswinkel, Cheese & More, superleuk om zien. 
Zo traditioneel in Nederland en toch heel stijlvol en modern. Mooi!

Waar we ook zeker eens een kijkje wouden gaan nemen, was de allereerste Philosophy shop-in-shop bij Ici Paris XL (nieuwendijk 233 in Amsterdam). Het zag er zo gezellig en leuk uit!

Helemaal excited waren we als we eindelijk een H&M tegenkwamen waar ze de Home collectie verkopen. Jammer genoeg is dat nog steeds in België niet te vinden (hopelijk komt daar snel verandering in). Ik zag zoveel leuke spulletjes, maar nam er maar een aantal mee naar huis.

Onze dag sloten we met een kroket uit de muur, superleuk trouwens :)
We gingen daarvoor ook nog eens langs bij Hema, Xenos, De Bijenkorf (geen idee waarom ik daar geen foto van heb, prachtige winkel), waar we naast rondkijken en shoppen ook gezellig een chocomelk gedronken hebben, en als laatste River Island en Urban Outfitters. Er was nog zoveel meer te zien, maar jammer genoeg was de tijd om. Terug naar België (in heel slecht weer, en heel wat file).

Maar alvorens deze post af te sluiten, is het altijd wel leuk eens te laten zien wat ik eigenlijk allemaal kocht in Amsterdam. Niet zo veel, en eigenlijk vooral leuke huishoudspullen, I've been a good girl!
Ik zag dit boekje eerder al bij Hema, en was blij dat ik het eindelijk gevonden heb! 
Toepasselijk en superhandig!

Ik heb een zwak voor mooie borden, en heb ondertussen al serieuze collectie. Toen ik dit mooi exemplaar spotte bij H&M Home, twijfelde ik niet en mocht hij onmiddellijk mee naar huis.

Ook deze mooie taartplateau haalde ik bij H&M Home.

Ze hebben zoveel leuke dingen van het merk Blond Amsterdam. En nu dat ik dan in de stad zelf was, moest ik wel iets meenemen! Deze theepot vond ik bij De Bijenkorf en hij is zo cute! Langs de ene kant hartjessnoepjes en langs de andere kant twee bijtjes, ik ben fan!

Als laatste kocht ik deze My Little Pony tas bij Urban Outfitters. Hij heeft al een paar keer in mijn virtueel winkelmandje gezeten, en toen ik de week voordien nog eens naar de webshop ging kijken was hij er niet meer, dus dit was voorbestemd! 

Zo, wat vinden jullie van mijn aankopen? Zijn jullie al in Amsterdam gaan shoppen?

20 opmerkingen:

 1. Erg leuk! Ben nog nooit in Amsterdam geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amsterdam is amazing <3
  Als je nog eens mocht gaan, dan zeker tijd maken om bij café Loetje te eten.
  Daar is het echt nog vragen om een volgnr, en als je hel veel geluk hebt, is het binnen het uur aan jou.
  Maar het wachten is het meer dan waard.
  Overheerlijke steak in zijnen "puren", eigenlijk is daar alles jammie!!!!!!
  In de Jordaan-streek heel wat leuke 2de handswinkeltjes.
  Ook de dure boetiekjes zeker de moeite waard.
  En op het Leidse plein iets gezellig gaan drinken....

  I just <3 Amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aha, ik weet waar ik moet zijn voor tips de volgende keer dat ik ga :)

   Verwijderen
 3. ik ben nog niet in amsterdam geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zitten zo schattige dingetjes tussen. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeer lang geleden dat ik naar Amsterdam ging, denk nu toch al meer dan 10 jaar, dus ik zou eigenlijk eens moeten teruggaan :-) Die H&M Home wil ik wel eens van naderbij bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt superleuk hé, zo'n 'kroket uit de muur' :D In de Efteling doe ik het ook wel eens :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke items heb je meegenomen!! Geen foto's van de Dam en de Bijenkorf ;-) hoe kan dat nou hihi. Je komt gewoon snel een keer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel te weinig tijd. En tegen dat we daar ook waren was het echt heel slecht weer, met heel wat regen! Maar moet inderdaad nog eens terug, zoveel meer te zien :)

   Verwijderen
 8. Leuke aankoopjes! Die theepot is zoooo cute :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha, ik heb die My Little Pony-tas ook en drink er al enkele maanden trouw mijn thee uit :-). Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's heb je gemaakt :D Schattig die my little pony tas :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OMG die My Little Pony mol!! #mewants :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke spulletjes, zeker die theepot is cute!

  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke aankoopjes! Ik zal toch eens een H&M Home binnenstappen wanneer ik in het buitenland ben. :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram