dinsdag 22 juli 2014

Alpronista Sky Box Gent


Alpro-fans die graag eens op een unieke manier willen gaan eten, moeten in Gent zijn. Het Gentse rooftoprestaurant M with a View wordt er een maand lang tot Alpronista Sky Box omgetoverd. Het is een glazen box op meer dan 30m hoogte bovenop het statige fabrieksgebouw van de Nieuwe Molens, die je een ongelooflijk mooi zicht geven over Gent.

Je kan er elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond terecht voor een Alpronista viergangenmenu (€40/pp.). Op zaterdag kan je er ook van 10u tot 15u terecht voor een brunch (€20/pp.) met zicht op de Gentse Skyline, en dat nog tot 16 augustus 2014.
Heerlijk en gezond eten, en dat met een amazing view! Wij gingen een kijkje nemen tijdens de kick-off, en ik vond het echt geweldig!

Via een lift aan de buitenkant van het gebouw, wat toch wel een beetje een uitdaging was, werd je naar het dak gebracht en kreeg je onmiddellijk een geweldig uitzicht op Gent.
Host van de avond was niemand minder dan Tiany Kiriloff, die naast fashionista ook een ware alpronista is. We kregen er lekkere hapjes (al heb ik er geen enkele op foto gezet, oops, te veel aan het genieten van het uitzicht), en dat op een prachtige locatie.
laatste foto: Bram Laebens voor Belmodo.tv

Wat denken jullie van dit geweldige concept?

Reserveren kan via de website van M with a View

7 opmerkingen:

 1. Klinkt geweldig, alleen al dat uitzicht, alleen die lift is wat minder. I have a bad case of acrophobia (hoogtevrees). Weet jij soms of je daar moet reserveren ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, de lift was wel een beetje griezelig, maar gelukkig is ze niet in glas ofzo, dus je zag niet echt naar buiten!
  Ja, je moet reserveren, heb een link onderaan het artikel gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, supercool. Ben benieuwd naar de menu!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een te gek event en ook mooie locatie!! Leuk dat jullie er met het gezin heen konden. Heel eerlijk gezegd.. heb ik nog nooit iets van alpro genuttigd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, echt heel mooi. Hij was er wel het enige kindje, maar was wel leuk dat we er samen heen konden! Moet je zeker eens proberen, wij vinden het hier allemaal lekker! Ik gebruik de drankjes vaak in smoothies, en de yoghurt is ook lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram