maandag 7 juli 2014

Clean face with Demake'Up


Oké, een volledig artikeltje over 'wattekes' en dergelijke, waarom vraag je je af? Wel, veel te veel mensen kruipen nog hun bed in zonder hun make up eraf te halen (ja, sommigen onder jullie mogen zich aangesproken voelen!!). 'Is dat nu echt zo belangrijk' vragen de echte die hards zich misschien af... JA!!! Denk aan droogheid, rimpeltjes, pigmentvlekken, vergrote poriën, geïrriteerde ogen, enz... Moet ik nog doorgaan? Ik dacht het niet!
Ik zet vandaag enkele producten van Demake'Up op een rijtje, maar ik ben al tevreden als je het met eender wat merk doet, zolang je het maar doet!

Demake'Up heeft een aantal nieuwe producten, namelijk het Expert gamma, dat uiterst doeltreffend zou werken. Nu ik kan niet gaan vergelijken met eerdere producten, aangezien het de eerste keer is dat ik dit merk gebruik. Maar ze hebben een aantal fijne producten die ik jullie graag toon.
Voor gewone wattenschijfjes kan je kiezen voor Sensitive, die bevatten een extract van katoenolie, geschikt voor de ultragevoelige zones en de gevoelige huid.
Dan heb je ook twee soorten van uit het Expert gamma, die bevatten een honingstructuur, en je kan kiezen uit een gewoon formaat of een iets groter, ovaal wattenschijfje.

Daarnaast hebben ze twee soorten reinigingsdoekjes om je make up te gaan verwijderen, beide zonder parabenen en beide geschikt om waterproof make up eraf te halen.. Je hebt de Expert, ook met honingraat structuur. Als tweede kan je ook gaan voor de Douceur Coton, voor de droge of gevoelige huid. Hij bevat een reinigingsmelk op basis van katoenextracten.
Ik kies zelf eigenlijk nooit voor vochtige doekjes om mijn make eraf te halen, maar het kan wel een goede oplossing zijn wanneer je 's avonds echt heel moe bent en er eigenlijk echt geen zin meer in hebt je make up grondig te gaan verwijderen.

Ook specifiek om de oogmake-up te verwijderen bestaan er een aantal hele fijne producten. Zo zijn er de reinigingspadswattenschijfjes met lotion, zodat je direct aan de slag kan gaan. Daarin heb je Sensitive voor de gevoelige huid, en Expert die ook waterproof make up gaat gaan verwijderen. Beide bevatten geen parabenen en bevatten katoenolie, dus ze zijn extra zacht voor de ogen.
Daarnaast is er ook een reinigingsolie voor de ogen, ook geschikt voor waterproof make up te gaan verwijderen. Bevat katoenextracten, is dus extra zacht en heeft geen vettig effect achteraf.

Ik ben best tevreden van de producten, vooral de oogmake-up producten gebruik ik dagelijks, als ook de wattenschijfjes.
En jij, haal jij elke dag trouw je make up grondig van je gezicht?

11 opmerkingen:

 1. Wat een fijn artikel, dan weet je een beetje welke producten je allemaal van demake up kan gebruiken. Zelf vind ik het erg belangrijk om mijn gezicht te reinigen, maar als ik er echt geen zin in heb of als ik echt moe ben dan haal ik het met reinigingsdoekjes eraf, als het maar eraf is, maar vind het wel belangrijk dat ik het gewoon goed doe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn artikel zo weet je een beetje welke producten van demake up aan te raden zijn! Zelf vind ik het erg belangrijk om mijn gezicht elkedag te reinigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn artikel! Ik gebruik altijd goedkope watjes, maar ga deze ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Saraya Callewaert7 juli 2014 om 23:27

  Ik moet er niet aan denken om met me make-up naar me bed te gaan echt vies!
  Ik heb altijd een grote voorraad aan wattenschijfjes & Reinigingsdoekjes liggen :)
  X leuke artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik verwijder elke dag trouw m'n makeup, maar de ene dag al grondiger (met cleansing balm, masker en al) dan de andere (wat Bioderma en water)!


  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het voorbije weekend heb ik één keer m'n make-up niet verwijderd (voor ik het wist lag ik in coma in bed) en de volgende dag stond ik vol met puisten. Dat doe ik dus nooit meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, zo merk je dat het echt wel nodig is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vroeger durfde ik wel eens met mascare in bed kruipen. Maar de laatste 5 jaar is dat volgens mij geen enkele keer gebeurd ^^ Met foundation zou ik nooit of te nimmer gaan slapen. Ik ben gegarandeerd een puisten slagveld de dag er op. ^^


  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ah jij kreeg ook dat pakket? ;-) Ja, ik ben heel tevreden over deze watjes en ontschmink me nu wel altijd, wat ik vroeger es durfde skippen. mijn huid heeft het nodig!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram