dinsdag 15 juli 2014

Little wing with a hint of purple


De laatste tijd probeer ik een beetje uit mijn 'comfort zone' te gaan wat betreft mijn oogmake-up. Meestal kies ik voor een lichte kleur, gecombineerd met zwart. Tegenwoordig kies ik wel vaker eens voor iets meer kleur, zoals goud, paars, ... Niet heel extreem of super-opvallend, maar ik merk toch zelf al een groot verschil.
Zo koos ik dit weekend voor wat paars, afgewerkt met eyeliner, die precies toch beter en beter lijkt te lukken, en ik wou het jullie graag tonen.

Ik maakte gebruik van het Clinique All About Shadow Neutral Territory 2 palette uit de 12 shades of beige collectie, de paarse kleur is de Diorshow Mono in Angélique uit de Transat collectie en zwarte oogschaduw om de eyeliner mee te setten en om onder de ogen aan te brengen, en ik maakte gebruik van de MAC Carbon van de Venomous Villains collectie.
Als eyeliner zelf gebruikte ik de Blackbuster Superliner van L'Oréal en werkte ik af met mascara, de Clinique Lash Power Feathering Mascara en de YSL Mascara Volume.

Ik gebruikte als eerste de derde lichtste kleur van Clinique over het volledige ooglid en onder de wenkbrauwen. De vijfde kleur bracht ik over het volledige bewegende ooglid aan, de laatste en donkerste kleur bracht ik in de buitenste ooghoek aan. Daarover bracht ik de paarse kleur, een beetje naar boven toe, en dan alles goed blenden en in de crease heen en weer gaan aanbrengen.
Nadien zwarte oogschaduw onder het oog, iets dikker naar de buitenzijde toe, en de lichtste Clinique kleur bracht ik aan in de binnenste ooghoek, en die een beetje uitgeblenden naar het bewegende ooglid.
Afwerken met eyeliner en mascara.

Wat denken jullie ervan? Kiezen jullie vaak voor kleur op de ogen?

13 opmerkingen:

 1. Knap! Dat vleugje paars past perfect bij je groene ogen en is ook mijn go to kleur voor colorful days.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kleuren staan je super!! Mooie wing heb je ook gemaakt, dacht ff met de push-up liner ;-) Je pony staat je zoooo leuk!! Ik blijf het zeggen hihi. Hele mooie foto's heb je gemaakt trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Well done !!! Paars is perfect voor jouw ogen maar niet evident om aan te brengen en je eyeliner is Gorgeous !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je, blij om dat te horen van een makeup artist :) Ik vind paars ook wel nog leuk passen, moet ik meer kiezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je! Nee nog niet, ik had de foto's ervoor gemaakt! Maar ik heb hem vandaag al op hoor, mooie en fijne wing heb ik ermee! Komt zeker ook nog op de blog!
  Bedankt voor de complimentjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, moet echt meer kiezen voor die kleur, vind het ook best leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Ik ben een fan van een beetje donkerpaars in de buitenste ooghoek, voor een chiquere of avondlook opteer ik ook graag voor een beetje paars!


  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kies VEEL te weinig voor kleur op mijn ogen. Integendeel: ik ga tegenwoordig net voor veel kleur op de lippen!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram