Mogelijk gemaakt door Blogger.

Summer-preppin' with Deauty


De juni box van Deauty was er eentje om te beginnen aftellen naar de zomer (oftewel zomers weer, want hoewel het al zomer is, is het goede weer tegenwoordig ver te zoeken). De box zit volgens Deauty vol zomerse 'Back from the Beach'-goodies, zodat je huid en haar ook na een zomerse stranddag blijven stralen.
Neem snel mee een kijkje:




♦ Rainpharma - Shower Scrub (100ml - fullsize 400ml: €21.95)
Een scrub van Rainpharma, met de naam Sweet Morning Mint, een heerlijke muntgeur dus, perfect als verfrissing tijdens warme dagen.
Dankzij een scrub krijg je een heerlijk zachte huid, en worden dode huidcellen verwijderd, waardoor je ook langer bruin blijft. Win-win dus.

Caudalie - Vinosource S.O.S. Serum (10ml - fullsize 30ml: €30.62)
Caudalie behoort tot één van mijn favoriete merken. Ik heb het leren kennen dankzij het bloggen en ze hebben echt heel fijne producten. Ik gebruik tegenwoordig het oogserum van de Vinosource S.O.S. lijn, deze is het huidserum, speciaal ontwikkeld om het vochtgehalte diep in de huid weer in balans te brengen. Perfect dus want je huid kan in de zomer wel beginnen uitdrogen door zon en zee.
Het serum is olie-vrij en verstopt de poriën niet, waardoor het geschikt is voor de meest gevoelige huiden. Daarnaast is het zeer geconcentreerd en voor 97% naturel. Het bestaat uit druivenextracten en hyaluronzuur. Je kan het 's morgens en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid.

♦ Batiste - Droogshampoo (50ml - travelsize - €2.03)
Droogshampoo is altijd praktisch om in huis te hebben. Ik gebruik het niet heel vaak, maar het kan soms wel van pas komen, zeker wanneer je haast hebt of om mijn froufrou eens op te frissen. Deze travelsize is dan ook ideaal. Op één, twee, drie heb je terug proper, fris haar, en dat zonder water. Deze versie heeft dan ook nog eens een heerlijk geurtje en zorgt voor extra volume.
Een klein minpuntje voor dit product, het zorgt voor iets droger haar, waar je na een dagje strand ook al last van kan hebben. Dus goed als je haar, of de wortels wat vettiger zijn, maar daarnaast zou ik toch ook voor een olie of leave-in cream kiezen na een dagje zon!

Garnier - Oogreinigingslotion Express 2 in 1 (125ml - fullsize - €4.29)
De make-upreinigers van Garnier zijn echt top, en daarnaast ook budgetvriendelijk. Deze 2 in 1 oogreinigingslotion is daar eentje van. Hij gaat oogmake-up gaan verwijderen, ook waterproof, en dat zonder te hoeven wrijven. Daarnaast gaat hij de wimpers ook gaan verzorgen en laat hij geen vettig laagje achter. Ik ben fan!

Evocure - Skin DNA Repair Cream (15ml - fullsize 100ml: €39)
De crème van Evocure gaat de elasticiteit en tonus van de huid gaan verbeteren en ook intens gaan hydrateren. Ook werden er speciale moleculen toegevoegd die het DNA helpen herstellen na blootstelling aan de zon en vervuilde lucht. Kan gebruikt worden voor de handen, hals en de buste. Ik ben alvast benieuwd deze uit te proberen.

Daarnaast vond je deze maand in de box ook nog een parfumsample van het Parfum Divin de Caudalie, een heel fijn parfum, een Rainpharma coupon en een staaltje van de Huile Exquise van Plante System.

Ik vind het een hele fijne box deze maand, en ben echt tevreden met alle producten.
Wat denken jullie ervan?

Deauty - €15 (inclusief verzendkosten)
Meer info over de Deauty beautybox vind je op de Deauty website.