Mogelijk gemaakt door Blogger.

Uitgetest: Ziaja Beauty


Als beautyblogger vind ik het altijd leuk om nieuwe producten en merken te leren kennen, en zo is het Poolse merk Ziaja er eentje van.
Ik kreeg enkele producten van dit merk toegestuurd, en na een grondige testperiode vertel ik er jullie vandaag graag wat meer over.
Ze hebben een heel groot gamma producten, en sinds kort hebben ze een Nederlandse online shop, die ook makkelijk naar België verzend. De producten zijn echt heel fijn, en ook heel erg betaalbaar!
Kijk snel eventjes mee:



♦ Mee onder de douche:
Als eerste toon ik jullie graag de producten van het merk die ik gebruik onder de douche.
De Rose Butter Micro-peeling (€5.29) is een zachte gezichtsscrub die de dode huidcellen gaat verwijderen. Hij is geschikt voor de droge, gevoelige huid. Hij is heel zacht, maar je voelt wel dat hij zijn werk doet. Hij ruikt heerlijk naar rozen, en mijn huid voelt nadien ook heel glad en zacht aan, en helemaal niet droog. Hij mag 2 à 3 keer per week gebruikt worden.

De Creamy Shower Soap Argan Oil (€3.69) vind ik niet meer terug op de webshop, maar ze hebben wel een heleboel douchegels om uit te kiezen (oa. kokosnoot, my favorite). Naast de huid gaan reinigen, gaat deze ook echt gaan voeden dankzij de argan olie. Hij is zacht voor de huid, en geschikt voor elk huidtype, en hij ruikt heerlijk.

Daarnaast hebben ze ook een Intimate Wash Gel in Melon (€3.99), voor de dagelijkse verzorging van de intieme zone. Hij is zeepvrij en bevat lactic acid en provitamin B5. Hij zorgt voor een langdurig fris gevoel en gaat ook naast reinigen gaan beschermen en infecties gaan tegenhouden.

's Morgens - 's avonds
's Morgens ga ik aan de slag met de Lifting + UV Day Cream (€7.69). Heel goed prijs-kwaliteit.
Het is een actief liftende vochtinbrengende anti-rimpelcrème, met spf 12. Hij beschermt de huid tegen schadelijke zonnestralen, zorgt voor een liftend effect en gaat fijne lijntjes en rimpeltjes gaan gladstrijken.
aanbrengen op de gereinigde huid, en hij doet ook dienst als een make-up primer.

's Avonds gebruik ik af en toe de Leg Gel (€3.99), een gel voor vermoeide en zware benen, met paardekastanje extract. Zeker op warme dagen is hij heel fijn, want hij zorgt direct voor een fris en licht gevoel. Hij verbetert ook de doorbloeding, zorgt hij voor een relax gevoel en gaat hij ondertussen ook de huid gaan hydrateren.

En vlak voor het slapengaan, gebruik ik regelmatig de Blocker (€2.99). Het is een anti-persipant, die dus overmatige transpiratie gaan verminderen. Hij neutraliseert nare luchtjes en geeft een langdurig fris gevoel.
Het is niet echt een deodorant, maar doordat je dit product gebruikt, ga je een gewone deodorant minder nodig hebben.
Hoe ga je nu te werk? Je brengt deze roller vlak voor het slapengaan, en dit 2 à 3 avonden na elkaar, daarna gebruik je hem enkel nog 1 à 2 maal per week. Ik heb echt het gevoel dat ik minder zweet produceer onder mijn oksels, en alles blijft ook heerlijk fris ruiken. Hij bevat geen parabenen, wat ook een pluspunt is.

Ik ben fan, wat een fijn merk! Vooral de blocker en de peeling behoren tot mijn favoriete producten, hoewel ik de dagcrème ook heel fijn vind. Ik kan niet wachten nog meer producten te gaan ontdekken.
Neem zeker een kijkje in de ziaja webshop, en laat me weten welke jouw favorieten zijn.