zondag 13 juli 2014

Zachte lippen met Labello


Lippenbalsems zijn er niet enkel voor de winter, maar ik smeer ze constant het hele jaar door. Ik kan het ook niet verdragen dat ik er geen bij de hand heb, dus je vind ze wel overal bij mij. Een stuk of drie in mijn handtas, een paar in de keuken, de badkamer en naast mijn bed.
Je hebt ze in alle geuren, kleuren en smaken, maar Labello blijft toch een lippenbalsem-topper in mijn ogen. Ze hebben voor de zomer twee nieuwe sticks uit, met heerlijke fruitsmaken, en helemaal nieuw in het gamma, drie lippenbalsems in leuke, ronde doosjes.Als eerste laat ik jullie graag kennismaken met de nieuwe Labello Fruity Shine Sticks, in Peach en Watermelon. Ze zijn heel verzorgend, voelen echt superzacht aan, geven ook een klein beetje kleur en glans aan de lippen en ze smaken ook echt naar watermeloen en perzik.
Ik vind een stick nog altijd makkelijker en properder, dus ik ben zeker fan van deze!

De nieuwe Labello Lip Butters in ronde metalen doosjes zorgen misschien voor een déjà-vu, en gelijk heb je. Ze waren vroeger beschikbaar bij Nivea, en zagen er toen net hetzelfde uit en met dezelfde smaken. Zo is er Original, Raspberry Rosé en Vanilla & Macadamia.
Ik gebruik die van Nivea nog steeds, je doet echt superlang met zo een potje, dus ik vind ze sowieso wel aangenaam. De lippen zijn zacht en verzorgt dankzij zachte amandelolie en Karitéboter.
De Raspberry Rosé smaakt heerlijk naar zoete, fruitige snoepjes en geeft ook een subtiele lichtroze tint aan de lippen, de Vanilla & Macadamia ruikt dan weer naar koekjes en cake.

Wat denken jullie van deze nieuwe lippenbalsems? Voor welke smaak zouden jullie gaan?

Labello Fruity Shine Watermelon/Peach - €2.89/st.
Labello Lipp Butter Original/Raspberry Rosé/Vanilla&Macadamia - €3.99

4 opmerkingen:

 1. (nu krijg ik jouw oude comment systeem weer te zien; dus ik doe zeker copy-paste). Qua blikjes vind ik Labello wel een copy-cat ;-) beter goed gejat dan slecht bedacht moet labello gedacht hebben hihi. De sticks hebben ook mijn voorkeur.. alleen al voor het feit dat ze wel origineel zijn en dan heeft watermelon mijn voorkeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. (nu krijg ik jouw oude comment systeem weer te zien; dus ik doe zeker copy-paste, edit: en dat bleek nodig; nu krijg ik Disqus weer). Qua blikjes vind ik Labello wel een copy-cat ;-) beter goed gejat dan slecht bedacht moet labello gedacht hebben hihi. De sticks hebben ook mijn voorkeur.. alleen al voor het feit dat ze wel origineel zijn en dan heeft watermelon mijn voorkeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik weet niet hoe het komt maar ik ben niet zo voor labello, ik heb juist de indruk dat als je jaar in jaar uit smeert , je lippen juist meer gaan uitdrogen. ik gebruik dat allemaal niet en heb zachte lipjes. :-p Maar tzal aan mij liggen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel erg benieuwd naar de watermeloensmaak :)! Die blikjes bij de Lip butters zijn wel ongelofelijk schattig :).

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram