vrijdag 2 januari 2015

Happy 2015


Een dagje te laat misschien, maar ik wil jullie allen toch nog een gelukkig nieuwjaar wensen!
Hopelijk hadden jullie een fijn eindejaar en een leuk begin van het nieuwe jaar 2015.
Wij vierden met deze prachtige taart van Puur Taart 

Ik wens jullie een schitterend jaar toe, dat al jullie dromen mogen uitkomen! Ik wens jullie heel veel vriendschap, liefde en heel wat gezellige momenten bij de mensen die je het liefste hebt, maar ook heel veel plezier, succes en leuke verrassingen, maar vooral ook een goede gezondheid.
Draag je mooiste kleren, je heerlijkste parfum, je favoriete lipstick elke dag en haal je mooiste lach boven. Geniet van elke dag en van de kleine dingen in het leven!

Hier nog enkele snapshots van oudejaar:
Na het vuurwerk was het eindelijk tijd voor dessert :)

Ik wil jullie ook nog eens bedanken voor de talrijke bezoekjes aan mijn blog, ik vind het nog altijd geweldig dat jullie het leuk vinden wat ik te vertellen heb. Bedankt ook voor de lieve reacties die ik van jullie krijg, maar ook de leuke berichtjes, mailtjes, ... 2014 was een schitterend blogjaar voor mij, let's make 2015 even better!

Kisses & cupcakes xx

1 opmerking:

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram