zondag 23 juni 2013

Rituals Oriental Dream Sparkling Lipgloss

Rituals lanceert Precious Mineral Make-up, Oriental Dream! De nieuwe make-up zomercollectie is geïnspireerd op de oosterse betovering van duizend-en-één-nacht.
Het resultaat: warme, levendige kleuren vol glinsteringen. De rijke mineralen gecombineerd met echte edelstenen geven de make-up een zachte, lichte structuur waardoor de huid kan blijven ademen.
Heerlijke producten, zowel voor lippen, ogen, gezicht en nagels! Vandaag toon ik jullie graag twee Sparkling Lipgloss producten uit deze nieuwe collectie!Bij de Oriental Dream collectie vindt je twee nieuwe kleuren bij de Sparkling Lipgloss, Bright Coral & Gold Brown.
De Sparkling Lipgloss geeft ultra glanzende lippen, met een subtiel kleureffect en natuurlijk wat glitter.
Naast saffier en amethist bevat de lipproducten ook robijn, de koning der edelstenen, die bekend staat om zijn briljante glans en intense kleur, dus hij bevat pure mineralen, zonder conserveermiddelen en parfum.

Bright Coral is niet zo fel als de naam doet vermoeden, maar wel een mooi koraalkleurtje vol subtiele shimmers. Geeft een mooie tint op de lippen!
Gold Brown is inderdaad een bruine tint met een gouden glans! Hoewel hij niet echt heel donker is, kies ik voor een bruine kleur vaak voor hele lichte, nude tinten. Deze vind ik, zeker in combinatie met het goud, niet zo passend bij mij.

De applicator is nogal lang, wat het niet zo handig maakt om het aan te brengen! Snel eens aanbrengen in de auto of zonder spiegel is dus niet echt aan de orde. Verder smeert de lipgloss makkelijk open en voelt licht aan op de lippen. Ze hebben ook nogal een zoete geur, doen me een beetje denken aan vanille-suiker (or is that just me ;))
Wat denken jullie van deze producten?
Petra x

Rituals Oriental Dream - Verkrijgbaar sinds mei 2013 in de Rituals winkels en op Rituals.com
Sparkling Lipgloss Bright Coral - Gold Brown - €13.50

16 opmerkingen:

 1. De koraal kleur ziet er wel goed uit ! De bruine kleur vind ik ook iets minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bright Coral heb ik zelf ook, ideaal workproof kleurtje. Hij ligt dus op het werk in mijn bakje en elke dag smeer ik hem op :) Ik vind de applicator nog meevallen, maar ik moet hem dan ook niet on the go of zo opsmeren. Al zittend aan mijn bureau valt dat goed mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gold brown is prachtig!!! Ik ben haast verliefd op de gouden gloed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De koraal roze is mijn favoriet van deze twee! Jammer van de applicator. Ik wil eigenlijk een applicator waarmee ik bv zonder spiegel nog kan bijwerken. Maar dan zit ik met deze dus in mijn neus of erger.. in mijn oog haha. Goeie review meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleuren op zich zien er echt super mooi uit maar ik ben geen echte fan van de lip gloss. Het plakkerige aspect ervan vind ik niet zo fijn. Liever een matte lipstick! Zeker in zo'n koraal achtige kleur, dat moet echt pretty zijn denk ik!
  Sabrina, x.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat ze zo zoet zijn, dat vind ik altijd een afknapper.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind Bright Coral echt heel erg mooi! Ik ben dol op koraalkleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bright Coral is héél mooi, ik heb hem ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram