maandag 3 juni 2013

Soft pink with Stay Glossy 3D & Salon Pro by Rimmel

Ik ben nogal een girly-girl en roze behoort dan ook tot mijn favoriete kleuren! Niet zozeer voor kledij, meer voor make-up, zoals nagellak, lipgloss, lipstick, blush, ... Roze is dan één van de kleuren waar ik vaak naartoe grijp. Dat mag af en toe een felroze zijn, maar zachte tinten passen overal bij en zijn ook heel draagbaar, voor het werk of een andere gelegenheid overdag.
Ik combineerde de nieuwe Stay Glossy 3D van Rimmel met hun zachtroze nagellak van de Salon Pro collectie, perfect voor een alledaagse look!

De nieuwe Stay Glossy 3D lipgloss heb ik in de kleur Big Screen Kiss (ook verkrijgbaar in Red Carpet Glam en Love At The Movies), een zachtroze kleur met daarin subtiele shimmers in groen en blauw.
Zou tot 6u lang kleur en glans geven en hebben een waar 3D effect, dankzij de kleurveranderende glitters waardoor je lippen voller en glanzender lijken.

Ik vind de lipgloss er leuk uitzien, het kroontje op de Rimmel verpakkingen vind ik altijd zo tof!
Hij bevat een lange, smalle applicator om zo de gloss aan te brengen, wat redelijk makkelijk lukt!
De lipgloss zelf voelt superzacht aan op mijn lippen. Hij bevat een lichte geur, wat me een beetje doet denken aan zomerproducten, niet echt wat ik op mijn lippen wil smaken, maar het is niet overheersend.

De kleur én shimmers zijn heel subtiel. Toen ik hem eerst opendeed dacht ik, 'hopelijk lijk ik niet op een discobal', maar eens aangebracht valt dit echt heel goed mee. De glinstering is subtiel en ook de roze kleur is heel licht op de lippen.
Zes uur lang gaat hij echt niet opblijven, al blijft hij er toch een paar uurtjes mooi uitzien, ook na iets kleins te eten of drinken!

Op mijn nagels ging ik voor Isn't She Precious? van de Salon Pro collectie van Rimmel (hoe leuk zijn al hun namen trouwens!!). De Salon Pro Nail Colour with Lycra is een nieuwe collectie van 28 kleuren (waarvan 10 kleuren ontworpen door Kate Moss), die tot 10 dagen lang chipvast blijven en een gel glans finish bevatten. Het is een alles-in-één product, dus je hebt ook geen base- en topcoat meer nodig bij dit product.

De Isn't She Precious? nagellak is een mooi lichtroze pastelkleur. Hij lakt heel makkelijk dankzij het platte, brede borsteltje. In één beweging is je nagel bijna volledig gelakt.
Twee laagjes waren zeker nodig om deze kleur mooi egaal te maken. De kleur ziet er heel mooi uit en glanst inderdaad perfect!
Hij droogt snel op en blijft ook lang mooi op de nagels. Na ongeveer drie à vier dagen zie je een klein beetje tipwear.

Wat denken jullie van deze Rimmel producten? Hebben jullie ook zo een favoriete kleur?
Petra  x

Rimmel Stay Glossy 3D - €9.99 - vanaf juni 2013 verkrijgbaar 
Rimmel Salon Pro - €7.38

17 opmerkingen:

 1. die lipgloss is zalig! heb zelf de versie 'love at the movies' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De nagellak is mooi ! En roze is altijd goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, de lipgloss ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooi! Vooral de nagellak vind ik zo mooi, de kleur en de mooie glans is gewoon super! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben helemaal verkocht voor die nieuwe nagellakken van Rimmel! Nu alleen nog kunnen kiezen uit al die mooie kleurtjes :) Deze roze nagellak vind ik alvast een toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleur van de nagellak is echt 'wauwzie' :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben niet zo'n lipproductenmens. :-) Ik zit dan ofwel mijn lippen constant over elkaar te wrijven (geen zicht) ofwel bijt ik de hele tijd op mijn lippen (nogmaals geen zicht). Maar 't is wel een leuk kleurtje.
  De nagellak lijkt mij wel leuk. Ik slaag er niet in om nagellak langer dan 4 dagen netjes te houden dus zo'n belofte van 10 dagen vind ik altijd wow. Als ze hun belofte dan ook nakomen natuurlijk. :-)

  live love dream

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha :) Ja als je het niet echt kan verdragen, kies je beter gewoon voor een lippenbalsem, al dan niet met kleurtje ;)

   Verwijderen
 8. Zowel de glos als het lakje zijn heel mooi! Ik heb heel wat Rimmel lakjes (wel geen Pro versie, maar goed) en ik vind ze echt goed van kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Ik draag ook bijna altijd een licht roze lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige nagellak, hele mooie finish! Zooo glanzen!

  xoxo
  Grietje
  http://www.secondagenda.be

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb ook pas een review gedaan over de Rimmel Salon Pro, ééntje door Kate Moss (Jazz Funk)!
  Ik gebruik wel nog steeds een base coat omdat mijn nagels erg broos zijn de laatste tijd en dus wat extra aandacht kunnen gebruiken.
  Maar over het algemeen tevreden dus!
  Deze roze kleur vind ik ook best mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hier ook, mijn nagels kunnen ook een extra kuur gebruiken om aan te sterken!

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake