zaterdag 13 juli 2013

Summer perfumes

Ik heb me voorgenomen meer parfum te beginnen gebruiken overdag en niet alleen 's morgens voor ik het huis uitga, gewoon omdat ik teveel heerlijke geurtjes heb, die gewoon niet in de kast mogen blijven staan. Ik probeer nu elke dag voor een andere geur te gaan, om toch een beetje afwisseling te hebben, en het parfum van de dag dan ook mee te nemen in mijn handtas om bij te sprayen.
Hoewel ik bijna gans het jaar door kies voor fris en fruitig, heb ik deze zomer toch enkele favorieten.
Vandaag op een rijtje:Bijna elk parfum van het merk Roger&Gallet vind ik heel aangenaam. Ik heb er al een aantal in mijn collectie, maar deze zijn mijn echte zomerfavorieten: Fleur de Figuier, een heerlijke eau de toilette met de geur van vijgen, mandarijn en pompelmoes. En als tweede de Eau Sublime Or Bois d'Orange, een heerlijke zomerse geur met mandarijn, sinaasappel, oranjebloesem, Ylang, vanille en cederhout.

Bij de roze-kleurtjes-parfums heb ik er hier alvast nog drie heerlijke staan. De Marc Jacobs Eau So Fresh Sunshine, de vrolijkste in mijn de collectie. Een heerlijke frisse, fruitige maar toch licht zoete geur met ingrediënten als aardbeien, appelbloesem, roze grapefruit, rozen en jasmijn.
Nog rode vruchten in een parfum bij deze Cherry in the Air van Escada, een heerlijke frisse geur van kersen, frambozen en mandarijn gecombineerd met marshmallow!
Het oranje-roze flesje is de Sun Kiss van The Body Shop, een zomergeurtje van vorig jaar. Een lichte geur die heel fris en fruitig is met oa. bergamot, nectarine, jasmijn en amber.

De echte zomer/beach-geuren zijn toch wel deze twee heerlijke parfums. Ze zien er ook mooi en zonnig uit vind ik! De Lancaster Summer Splash is een nieuw parfum, dat ook speciaal ontwikkeld is om ook tijdens het zonnebaden te dragen. Een zachte, warme geur met oa. oranjebloesem, magnolia en zachte muskus.
De Estée Lauder Bronze Goddess Capri is er eentje van vorig jaar en is echt wel summer in a bottle. Een typische warme zomergeur met noten van zwarte bes, mandarijn, citroenbladeren, meiklokje, pioen en vanille. Het parfum blijft ook heel lang hangen!

Wat denken jullie van mijn zomerparfums? Hebben jullie een favoriet, of meerdere, voor deze zomer?
Petra x

9 opmerkingen:

 1. ik ben echt zot van dat bronze goddess flesje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekkere geurtjes! Ik draag zomers veel neroli jasmin van TBS, play it spicy en mijn all-time favoriet: J'adore van Dior :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inspiratie! Ik ben fan van Daisy, het flesje alleen al. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben al zo lang benieuwd naar die Daisy geur van Marc Jacobs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Malika Bihimeden15 juli 2013 om 09:33

  Hmmm, er zitten er volgens mij zeker een aantal bij die mij ook kunnen bekoren.
  Ik probeer alleen in de zomer niet te vaak parfum te dragen. Het trekt beestjes aan en ik reageer nogal allergisch op muggenbeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Capri lijkt me heerlijk en de vooral de body mists van TBS ruiken geweldig, maar dat is andere koek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een juweeltjes! Ze zien er alleen al super leuk uit. Ik ben ook dol op de fleur de figuier van R&G en verder draag ik nu veel Amazing Grace (een sample) ik vind dat het eigenlijk te slecht blijft hangen (zó kort en zó jammer!) om er een te kopen..

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake