vrijdag 4 april 2014

Pinterest-Love


Ik kende de website Pinterest wel al even, maar het is pas sinds kort dat ik zelf een profiel ben gaan aanmaken. En ik ben al helemaal hooked.
Voor wie het nog niet kent, het is een website waar je je eigen pagina kan maken om inspiratie-foto's te gaan opslaan en delen. Je kan je foto's gaan onderverdelen in verschillende borden, om zelf ook een mooi overzicht te bewaren.Zo heb ik oa. een bord fashion, beauty, hair & sweets, maar ik deel er op een apart bord ook foto's vanop mijn blog, als er een nieuw artikel verschenen is. Ik heb ook een bord 'wishlist' toegevoegd, en dit al eens laten vallen bij mijn vriend, je weet nooit als hij inspiratie zoekt voor mijn verjaardag in juni, haha (ik zou ze beter snel eens gaan aanvullen)!
Maar ik vind het echt super, om zo leuke foto's bij te houden, inspiratie op te doen voor bv outfits of heerlijke dessertjes, enzoveel meer. Je ziet hier al enkele van mijn pins hier in dit artikel.

Je kan me terugvinden onder PetraCupcake.
Wat denken jullie van Pinterest? Hebben jullie ook een account (deel gerust je pinterest-naam bij de comments dan neem ik een kijkje)?

6 opmerkingen:

 1. Aaah je hebt echt leuke foto's uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pinterest moest ik ook maar eens gaan verkennen! Leuke foto's heb je uitgekozen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De limonade zo serveren is hartstikke leuk en die rok is geweldig meisjesachtig en net! Pinterest is echt verslavend =]

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vanaf nu ben je verslaafd. Welkom in het groepje van de verslaafde mensen :) Nee nee grapje!

  Ps: Kom je ook gezellig mee chatten in het bloggerscafé? (Facebookgroep waar bloggers samenkomen en meetings organiseren, tips uitwisselen..)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan mezelf echt uren bezighouden met Pinterest. VER-SLA-VEND!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooh ik zit er ook op! mijne is pinterest.com/curlsandbags
  Ik ga je straks na het werk eens opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram