Mogelijk gemaakt door Blogger.

A hint of naturel pink with Dior


Roze, het blijft toch één van mijn  favoriete kleuren. Vooral bij make-up producten, en dan kies ik vaak voor lichtroze tinten, zowel op de wangen, lippen als de nagels (al mag dat laatste ook wel felroze zijn, zeker in de zomer). Geïnspireerd daardoor enkele Dior producten op een rijtje, met een roze tintje natuurlijk!

Het lakje op de foto is een schattig miniatuur-nagellakje van de kleur Muguet 108, een pastelroze, milky nagellakje. Het is heel sheer en helemaal niet opvallend, maar het laat je nagels er extra verzorgend uitzien.

Deze blush blijft één van mijn favorieten, het is de Pink Rêverie uit de Trianon lentecollectie van dit jaar. Hij is ook heel naturel en geeft een hele mooie tint, roze met een zachtpaarse ondertoon.
Ik vind hem vooral heel mooi door het strikje!

Voor de lippen laat ik jullie graag kennismaken met de Dior Addict Lip Maximizer in Fresh Pink 005. Het is een limited edition uit de Transat zomercollectie.
Hij gaat je lippen meer volume en glans gaan geven maar ook gaan verzorgen, dankzij de combinatie van collageen, fillers en hyaluron.
De verpakking ziet er supermooi uit en de lipgloss brengt makkelijk aan dankzij een handige sponsapplicator. De kleur is lichtroze, beetje melkachtig, en glanst heel mooi. Hij heeft een lichte muntsmaak, heel fris voor de zomer. De formule is niet echt plakkerig, wat je wel hebt is in het begin een tintelt gevoel wat je krijgt van een lip plumping product (niet aan te raden voor gevoelige of beschadigde lippen).
Mijn lippen zien er ook mooi en egaal uit, wat het ideaal maakt deze te gebruiken als primer alvorens een lipstick aan te brengen.

Als afwerking staat ook de Miss Dior Eau Fraîche op de foto, past perfect bij het naturelle van de andere Dior producten, aangezien deze geur ook heel fris en zacht is.
En als extra roze accentje zie je de flamingo kaars, in de geur Pink Lemonade. Hij is van het merk Flamingo Candles en ik kocht hem in de nieuwe Belgische webshop Wander&Co.

Hopelijk vonden jullie het een leuk artikeltje. Hebben jullie zo een favoriete kleur die je vaak ziet terugkomen in je producten?