Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bioderma Sensibio AR BB Cream


Ik gebruik al jaren de Bioderma Sensibio H2O Lotion om mijn make-up eraf te halen. Ik vind het een heel fijn product en ook al heb ik al veel andere producten gebruikt, ik blijf toch teruggrijpen naar deze!
Nu is er ook een nieuwe versie van de lotion op de markt, de Sensibio H2O AR (Anti-Redness), die niet moet worden afgespoeld en aangepast is aan de gevoelige huid die makkelijk rood wordt.
Daarnaast zijn er ook twee make-up producten aan het AR-gamma toegevoegd, een Sensibio AR compact poeder tegen roodheid en een Sensibio AR BB Cream.
Deze laatste testte ik uit, en vertel ik jullie graag wat meer over!

Deze BB Cream is perfect voor de gevoelige huid met couperose. Hij vermindert en voorkomt roodheid, en gaat daarbij de tint gaan egaliseren, hydrateren en verzachten. Daarnaast kalmeert hij ook de huid en beschermt hij tegen UV met een SPF30. De huid is glad en heeft een egale, stralende teint doordat hij roodheid camoufleert.


De crème is redelijk dik, maar wrijft makkelijk open dus je hebt er heel weinig van nodig. Hij geeft medium dekking en voelt heel licht aan op de huid, helemaal geen masker-gevoel. Hij blijft lang mooi op de huid en gaat ook niet snel gaan glimmen, al gaat hij de hele dag wel niet volhouden.
Hij bevat een SPF30, wat ik ook altijd een pluspunt vind, vooral ook in de winter ga je al niet snel naar een zonnebescherming grijpen, terwijl dat toch nodig is!


Jammer genoeg komt hij maar in één kleur, light, wat perfect is voor mijn huidskleur, maar voor echte lichte huidjes gaat hij misschien te donker zijn.
Ik heb niet echt een rode huid door couperose, maar heb wel wat rode vlekjes dus dit is het perfecte product om mee aan de slag te gaan. Al gebruik ik regelmatig nog de groene concealer van Bioderma, die je vindt bij de Sebium Al Correcteur, onder mijn BB Cream.


Wat denken jullie van dit product?
Petra x

Bioderma Sensibio AR BB Cream - 40ml - €19.50
Verkrijgbaar in de apotheek, iU, Newpharma, ...