Mogelijk gemaakt door Blogger.

Braun CoolTec CT4s Wet&Dry

Het is alweer bijna zover, we moeten op zoek naar de juiste cadeautjes om onder de kerstboom te leggen.
Voor een man niet altijd zo makkelijk, dus vandaag geeft mijn vriend zijn mening over het nieuwe scheerapparaat van Braun, de °CoolTec CT4s, wie weet wel een goede tip om voor je vriendje of papa aan te schaffen!

De °CoolTec van Braun is het eerste scheerapparaat ter wereld dat scheerbrand blust. Hij geeft een onmiddellijke en duidelijke verlichting van ontstekingen, jeuk, roodheid en een trekkerige huid. Bye bye huidirritatie en puistjes, hallo zacht babyvelletje.

Het geheim, de Thermo-Electric-Cooling technology. De scheerkop gaat ipv heter wordt, net gaan afkoelen. Het vernieuwende is de verkoelende aluminium °CoolTec-strip in de scheerkop, die bij contact met de huid de warmte elimineert en zo voor een fris gevoel zorgt.

Het scheertoestel past zich automatisch aan aan de gezichtsvorm en scheert zowel de korte als de lange haartjes, ook als ze in verschillende richtingen groeien, wat een zacht scheerresultaat oplevert.
Daarnaast bevat de Braun °CoolTec een krachtige trimmer, perfect om baard en bakkebaarden makkelijk en nauwkeurig vorm te geven.

Het toestel is volledig opgeladen in één uur en is dan goed voor 45 minuten snoerloos scheren. Hij kan ook in de douche gebruikt worden, dus dat is altijd een pluspunt. Hij komt ook met een mooie harde reisetui, handig dus om mee te nemen op weekend of vakantie.

Ik was best tevreden dat mijn vriend de uitdaging wou aangaan, hij laat namelijk nu al een tijdje een baard staan, die hij wel trimt natuurlijk. Maar ik wou wel graag zijn zachte babyhuid eens voelen, so up to the test!

'Ik ga normaal gezien altijd aan de slag met een trimmer en een gewoon scheermesje. Dit scheerapparaat was dus best een beetje wennen, maar ik vind het een fijn toestel. Bijna geen irritatie of een rode huid zichtbaar na het scheren, en je voelt de verkoeling op de huid, wat heel aangenaam is. Het scheerresultaat is ook prima, hij geeft een zachte huid.
Altijd handig dat je hem mee kan nemen onder de douche, en dat je hem ook gewoon onder stromend water kan reinigen.'

Klinkt en voelt heel erg fijn! Wat denken jullie?
Petra x

Braun - °CoolTec CT4s Wet&Dry - €179.99