Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fall Favorites

Vandaag een beetje old skool bloggin'... Bij blogs worden heel vaak tags ingevuld, om zo de persoon achter de blog een beetje beter te leren kennen, en deze tag wordt dan ook doorgegeven naar andere bloggers! Tegenwoordig worden de tags niet meer echt zo vaak uitgedeeld, maar Deb van Beautygoddess heeft dat deze maal wel gedaan, en mij daarbij getagd! Ik kon het dan ook niet laten deze in te vullen en op mijn blog te plaatsen :)
Het draait allemaal rond de herfst, mijn favorieten, ... Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat vind je van de herfst?
Ik vind de natuur er in de herfst altijd heel mooi uitzien! Wie mij volgt op Instagram, was het waarschijnlijk al opgevallen dat ik heel erg hou van mooie natuurfoto's (niet enkel in de herfst natuurlijk), maar een mooie zonsopgang of -ondergang, de lucht die er prachtig uitziet, een regenboog ... daar kan ik echt van genieten, en ik haal dan ook te pas en te onpas mijn iPhone boven om dat op gevoelige plaat vast te leggen (en te delen met jullie).

Vier jij Halloween?
Halloween is ondertussen achter de rug, maar doordat ik een zoontje heb die het leuk vind om alles een beetje te versieren, zich te verkleden en schminken, vieren wij het wel, maar gewoon gezellig (of spooky) thuis, we gaan helemaal niet de straat op om te gaan aanbellen bij de mensen thuis.

Wat is je favoriete drinken in de herfst?
Ik drink geen koffie, maar als het kouder wordt ga ik wel al snel eens voor een warme chocomelk, liefst met wat slagroom erbij!

Appeltaart of muffins?
Ik vind het allebei lekker, maar dan ga ik toch voor muffins, die lijken nog het beste op cupcakes, en dat wordt hier toch al regelmatig eens gemaakt/gegeten. Deze maakte ik nog dit weekend:

Vier jij Sint-Maarten?
Nee, dat vieren we niet.

Wat zijn je favoriete herfstschoenen?
Ik draag het meeste zwarte enkellaarsjes met hoge hakken. Maar als het iets meer comfortabel moet zijn, dan ga ik voor zwarte sleehak-sneakers of mijn glitters boots.

Wat doe je het liefste in de herfst?
Gezellig thuis zitten in de zetel met een dekentje, kijken naar een leuke film, lekkere dingen klaarmaken en samen spelletjes spelen of knutselen met mijn zoontje. Vooral als het koud en nat is buiten. Maar als het een droge, zonnige dag is, kan ik er ook nog van genieten nog eens naar buiten te trekken.

Wat is jouw beauty Must-have voor de herfst?
Met stip op één, een lippenbalsem!! Echt, ik smeer constant lippenbalsem en oh wee als ik er geen bij heb! Maar dat zal niet mankeren, want er zitten er zeker een stuk of vijf in mijn handtas, en zowel boven als beneden in huis liggen er exemplaren.
Daarnaast ook een goede handcrème! Geen droge handen of lippen dus voor mij!

Wat is je favoriete geur in de herfst?
Ik blijf het wel voor lichtere geuren hebben, maar ga niet voor de typische zomergeuren. Een favoriet van het moment is toch wel de Miss Dior Eau Fraîche.

Welk kledingstuk past voor jou het beste bij de herfst?
Gezellige, dikke, fluffy, warme truien, love them! Maar ook sjaals haal ik tijdens de herfst terug meer uit de kast, en warme sokken, sloffen en pyjama's!

Nu ben ik benieuwd wat jullie van de herfst vinden... Laat dus het antwoord van je favoriete vragen achter bij de comments, of neem de tag over op je blog en laat een linkje na :)
Petra x

Foto's allemaal door mij gemaakt.