Mogelijk gemaakt door Blogger.

Estée lauder: Pure Color - The Metallics

Vandaag laat ik jullie kennismaken met twee producten uit The Metallics, de nieuwe Pure Color-collectie van Estée Lauder. Het is een veelzijdige collectie met metaalkleurige finishes die bestaat uit glanzende oogschaduwen, vinyl finishes voor gelakte lippen en chromatische tinten voor de nagels. Verkrijgbaar in verschillende tinten waarbij ze gaan voor zacht en stijlvol of eerder opvallend en sexy.
Ik toon jullie vandaag graag de nagellak Rose Gold en de lipstick Gilded Honey .Voor de lippen gaan ze met deze collectie voor ultra-glans. Langs de ene kant met twee nieuwe lipglossjes, maar ook met de Limited Edition Pure Color Vivid Shine Lipsticks, die een combinatie zijn van heldere, intense kleuren en een schitterende metaalglans.

Ze bevatten een exclusieve True Vision -Technologie die een intense kleur bieden en de lippen omhult in een stralende glans. Een drievoudig complex van fijne gemetalliseerde gouden en zilveren parels geeft de lippen een versterkte chromatische finish. Deze versmelting van pigmenten en parels zorgt voor schitterende tinten die passen bij elke huidteint.
Daarnaast heeft hij ook een hydraterende formule, wat de lippen de hele dag zacht en verzorgt houdt.

Hij is verkrijgbaar in zes tinten. Ik testte de Gilded Honey, een zacht karamel-kleurtje met een gouden shimmer. Heel neutraal en warm, en ook helemaal niet opvallend metallic.
De textuur voelt heel fijn aan, licht en inderdaad ook verzorgend.

Voor deze collectie bracht Estée Lauder ook twee nieuwe limited edition nagellakjes uit, Smoked Chrome (zilverkleurig) en Rose Gold, die ik ook uittestte.
De Pure Color Vivid Shine Nail Lacquers hebben een unieke, reflecterende finish van geborsteld metaal die ontstaan is uit een versmelting van fijne parels en aluminiumplaatjes. De nieuwe finish zorgt voor een levendige, intens gepigmenteerde chromatische kleur.

De Rose Gold is een mooi poederachtig roze goud, een warme ietwat koperachtige kleur. Hele mooie kleur, perfect voor de herfst. Brengt heel makkelijk aan en dekt heel erg goed. Door de metallic-finish zijn oneffenheden in de nagels wel duidelijk zichtbaar.

Wat denken jullie van deze kleuren? Naar welke kleuren grijpen jullie voor het moment?
Petra x

Estée Lauder - The Metallics
Pure Color Vivid Shine Lipstick - €26.89
Pure Color Vivid Shine Nail Lacquer - €21.72
Verkrijgbaar in de parfumerie