Mogelijk gemaakt door Blogger.

Caudalie Eau de Beauté L'Wren Scott

Eén van mijn favoriete producten, is de Eau de Beauté van Caudalie. Ik ben het sinds deze zomer gaan gebruiken, en sindsdien gebruik ik het elke dag. Het is een verfrissende spray die de huid glad strijkt en de poriën samentrekt waardoor de huid er opnieuw stralend uitziet.
Nu bracht Caudalie een Collector's Edition uit in samenwerking met topontwerpster L'Wren Scott, een getalenteerde Amerikaanse designer, die ook fan is van het product.

Het schoonheidselixer ontstond in 1996, en sindsdien zijn er al twee miljoen stuks verkocht, ofwel 16 verkochte producten per uur. Het is dus een echt succesproduct.
Het product kan gebruikt worden als een toner, als een verfrissende mist op elk moment van de dag of nadat je je make-up hebt aangebracht om te fixeren en die van een mooie glowy finish te voorzien. Ik gebruik het vooral na mijn make-up, maar ook even op de huid verstuiven alvorens je verzorgingsproducten aan te brengen, voelt ook heel aangenaam.

De hoofdbestanddelen van dit product zijn oranjebloesem, roos, melisse, rozemarijn, benzoë, mirre, pepermunt en natuurlijk ook het extract van druivenpulp, een essentieel Caudalie-bestanddeel met hydraterende eigenschappen.
Goed schudden voor gebruik en daarna op het gezicht verstuiven (ogen sluiten). Hij ruikt heel fris, beetje muntig met kruiden, en werkt inderdaad heel verfrissend, perfect voor dat instant-wakker gevoel!

Vorig jaar tweette niemand minder dan Victoria Beckham over dit product, maar ook Katy Perry, Madonna en Jennifer Aniston zijn fan. Ook stylisten en fotomodellen gaat er vaak mee aan de slag.
Doordat de Eau de Beauté zo een succes kent, werd dus een Collector's Edition gelanceerd in samenwerking met L'Wren Scott, de Amerikaans Designer die deze flacon ontworpen heeft. Het behoort zelf tot één van haar favoriete producten, en ze gebruikt het vooral 's morgens en in het vliegtuig om haar huid te hydrateren.
Het ontwerp ziet er vrouwelijk en verfijnd uit in glanzend zwart, en stellen druiventrossen voor die als jonge wijnranken in elkaar verstrengeld zijn.

Deze L'Wren Scott versie van de Eau de Beauté ligt nu in de winkel, in beperkte oplage dus snel zijn is de boodschap, maar is natuurlijk het hele jaar door wel verkrijgbaar in de gewone versie.
Wat denken jullie van dit product, en van de Collector's Edition?
Petra x

Caudalie - Eau de Beauté L'Wren Scott Collector's Edition
30ml - €12 / 100ml - €35
Verkrijgbaar in de apotheek en op caudalie.com