Mogelijk gemaakt door Blogger.

New & Approved: Hair

Mijn kast puilt uit met haarverzorgingsproducten! En er staan er nog een heleboel op het to-test-lijstje!
Door de lengte van mijn haar, en doordat het heel erg steil is, gebruik ik vooral shampoo, conditioner en een olie voor mijn haar. Regelmatig gebruik ik eens een masker, en af en toe ga ik ook aan de slag met stylingsproducten, maar niet dagelijks.
Vandaag toon ik jullie enkele fijne nieuwe producten, nl. Shu Uemura Cleansing Oil Conditioner, Kérastase Volumifique, Redken Fashion Waves en Yves Rocher Detangling Styling Water.

Shu Uemura Cleansing Oil Conditioner (250ml - €46)
Deze conditioner komt uit het Cleansing Oil gamma van Shu Uemura, waar je drie soorten shampoo's hebt en deze conditioner als zachte, voedende glansperfector.
Het is een verzorging voor intense zachtheid en extreme glans. Hij is ook perfect voor mijn haar, want hij is ideaal voor middel en lang haar. Hij gaat het haar gaan ontwarren en geeft een gevoel van extreme lichtheid.
Hij bevat extract van essentiële bergamotolie, dat gekend is voor zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen.

Ik vind het een heel fijne conditioner, ruikt heel lekker, al blijft de geur niet zo heel lang hangen, en mijn haar voelt inderdaad heel zacht en licht aan. Mijn haar kamt nadien makkelijk door en ziet er goed uit! Is helemaal niet vettig, men denkt dat al snel als er olie in een haarproduct zit, maar niets is minder waar.
Het enige nadeel, de prijs!! €46 is echt wel heel erg veel voor een conditioner. Ik, en mijn haar, zijn natuurlijk wel blij met het product, maar ik weet niet of ik het zelf zou kunnen uitgeven eraan.

Kérastase Volumifique (150ml - €24)
Deze versterkende spray komt uit het gamma Volumifique van Kérastase, met producten die het haar een liftende verdikking gaan geven zonder zwaar te worden.
Deze spray lift de wortels van het haar, waardoor er volume ontstaat en je zo het haar perfect kan gaan stylen. Het haar blijft natuurlijk aanvoelen, krijgt een mooie glans en is tegelijk beschermt tegen hitte van stylingtools.

Door mijn lang haar merk ik niet altijd heel veel volume aan de kruin van mijn haar. Wat ik met deze spray vaak durf te doen, is 's avonds op mijn haar te spuiten en dan mijn haar in een hoge dot draaien.
Als ik het er 's morgens terug uithaal heb je ineens extra volume, en nog wat slag in je haar erbij, zonder er al te veel voor te moeten doen, score!

Redken Signature Look Fashion Waves 07 (150ml - €26.50)
Deze Fashion Waves van Redken komt uit het Signature Look gamma, met daarin vier nieuwe stylingsproducten. De Fashion Waves is een texturiserende spray met zeewater, perfect voor een 'beach look'. Gewoon aanbrengen op handdoekdroog of droog haar, en dan het haar gaan kneden om er natuurlijke beweging te gaan aanbrengen.

Ik vind het een heel fijne spray. Ik gebruikte eerder al beach sprays, maar die maakten mijn haar dan echt droog, zoals het zou aanvoelen alsof je een dagje aan het strand gelegen hebt. Maar ik heb toch liever wat textuur in het haar, zonder dat het echt droog gaat aanvoelen.

Yves Rocher Detangling Styling Water (200ml - €8.90)
Een haarlotion van Yves Rocher die het haar gaat voorbereiden op het stylen en het daarbij ook makkelijker doorkambaar maakt. Het is een siliconenvrije formule die het haar lichter en luchtiger maakt, en het haar is heel makkelijk door te kammen, dankzij biologisch geteelde lindebloesem die een gladmakend effect heeft.
Kan zowel op nat als droog haar gebruikt worden, gewoon de lotion in het haar sprayen en het vervolgens in model brengen of gewoon doorkammen en klaar.

Dit is echt een hele fijne spray, hij wordt hier elke dag gebruikt. Hij ontwart het haar goed en voelt heel fris aan. Hij heeft een heerlijke natuurlijke geur, je ruikt de bloemen er goed in, wat altijd heel fijn is bij Yves Rocher producten.
Ik gebruik hem regelmatig op mijn haar om makkelijk door te kammen, ook bij mijn zoontje spray ik hem dagelijks op alvorens ik zijn haar kam (geen gezeur meer om knopen door te kammen) en mijn vriend gaat er soms ook mee aan de slag om zijn haar nat te maken alvorens zijn haar te stylen. Een aanrader dus (ook verkrijgbaar voor gekleurd, krullend, fijn en pluizend haar).

Wat denken jullie van deze nieuwe haarproducten? Hebben jullie nog aanraders?
Petra x