Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bourjois Happy Light foundation & concealer

Bourjois weet dat mensen vrolijk worden van een egale teint, ik toch, en komt daarom met een nieuwe foundation en concealer die ze Happy Light genaamd hebben. Bij de foundation streven ze daarvoor dat de huidkleur er egaal en schitterend gaat uitzien, bij elke lichtinval, de concealer laat dan weer de huid oplichten voor een echte frisse, wakkere blik.
Neem eens een kijkje:

♦ Bourjois Happy Light Foundation
Deze foundation zorgt voor een stralende en egale huidskleur met een ultra-natuurlijke look, en dat bij elke lichtinval.
In de formule vind je translucide pigmenten die de huidskleur gaan corrigeren zonder maskereffect. Hij heeft een zeer soepele textuur, die makkelijk een egale laag aanbrengt zonder oneffenheden.
Hij is echt zacht voor de huid en zorgt voor wel acht uur lang voor hydratatie.

Hij is verkrijgbaar in zes verschillende tinten: Vanille Rosée (voor de lichte huidtypes), Beige Clair, Beige Doré, Beige, Beige Rosé en Hâlé Ensoleillé (voor donkere huidtypes).
Ik testte de kleur Beige Doré, die jammer genoeg toch te donker en te oranje blijkt te zijn voor mijn huid.

Maar ik vind het wel een hele fijne formule, hij is heel vloeibaar en verdeelt daarom heel makkelijk. Hij geeft een fijne dekking maar het voelt of ziet er niet uit als een dikke laag op de huid.
De verpakking vind ik er ook leuk uitzien, het lachje erbij vind ik supercute, en de koraalkleurige dop vind ik heel tof en vrolijk! Ik moet snel eens de lichtere tinten gaan uitchecken om een geschikte match met mijn huid te vinden!

♦ Bourjois Happy Light Ultra-Covering Concelear
Dit is eigenlijk een twee-in-één product, een concealer en anti-rimpelcrème ineen. Hij strijkt fijne rimpels en kraaienpootjes rond het oog glad, en gaat daarnaast donkere kringen onder de ogen en imperfecties op de huid gaan oplichten en egaliseren.
Daarnaast kan je hem ook perfect gaan gebruiken als oogschaduwprimer.
Hij bestaat uit een zachte, crèmigeachtige structuur die heel dekkend is en de hele dag op zijn plaats blijft zitten.

Hij is verkrijgbaar in twee verschillende tinten: Ivoire (voor de lichte huid) en Beige Rosé (voor de neutrale huid). Ik testte Beige Rosé, wat de perfecte kleur is voor mijn huidtype.

Ik vind hem superhandig om mee te nemen in mijn handtas, hij gaat er niet meer uit!! Het is echt klein en handig met het spiegeltje dat erbij zit.
Hij dekt heel erg goed, brengt makkelijk aan en geeft echt een mooi effect. Voor onder de ogen gaat hij wel dekkend werken, maar jammer genoeg kruipt hij ook makkelijk in de fijne lijntjes, dus heel weinig gebruiken en goed uitwerken is de boodschap. Om de huid te gaan corrigeren is hij dan wel perfect.
Ik ga er niet van 's morgens mee aan de slag, al zou ik het zeker voor oneffenheden de hele dag door kunnen gebruiken, maar hij zit in mijn handtas, en vind het superhandig 's middags of 's avonds enkele touch-ups te doen en zo weer frisser de dag door te komen.

Wat denken jullie van deze producten? Hebben jullie ervaring met de make-up producten van Bourjois?
Petra x

Bourjois - Happy Light
Foundation - €15.49
Concealer - €8.99
Verkrijgbaar in de drogisterij, parfumerie, ...