Mogelijk gemaakt door Blogger.

Philosophy: Hope in a Jar Night

'To dream in Hope is to wake to limitless possibility'
De Hope in a Jar Moisturizer van Philosophy is één van de sterproducten van het merk. Maar ook Philosophy is er zich van bewust dat de nacht het beste tijdstip is om je huid te verzorgen en te herstellen, dus komen ze nu ook met een nachtcrème van dit product, namelijk de Hope in a Jar Night.
Een beauty-sleep mag nu wel echt letterlijk genomen worden!

De Hope in a Jar Night is een intense retexturizing moisturizer, met een zijdezachte textuur die heel snel door de huid wordt opgenomen. De formule bevat een gepatenteerde transportsysteem die zijn actieve ingrediënten beter, zachter en effectiever inbrengt in de huid.

Hij bevat glycolzuur die de textuur van de huid gaat verbeteren en versterken, waardoor fijne lijntjes verminderen en er een egale huidskleur ontstaat. Daarnaast bevat hij beta glucan die het natuurlijk immuunsysteem van de huid gaat versterken.
Na eenmalig gebruik merk je al dat de huid zachter, comfortabeler en gehydrateerd is, na twee weken merk je een vermindering van fijne lijntjes.

Je merkt echt dat deze nachtcrème echt zijn werk doet om je huid de hele nacht te gaan herstellen, zeker met het koude weer is dit echt wel welkom. Dit wordt zeker en vast mijn favoriet tijdens de echte koude wintermaanden! Droge plekjes en velletjes, vooral aan de onderkant en het puntje van mijn neus heb ik er snel last van, verdwijnen er onmiddellijk mee en mijn huid voelt heel zacht aan.
Het is een rijke crème, dus ik ben er wel een beetje zuinig mee, maar hij voelt niet echt zwaar of vettig aan maar gewoon dat de huid gevoed wordt.
Eén negatief puntje, de geur is niet echt aangenaam, maar dat is doordat ze bij Philosophy nooit parfum toevoegen (parfum zou de formule minder efficiënt kunnen maken), en doordat er glycolzuur inzit, ruik je die natuurlijk een beetje! Maar die geur trekt ook snel weer weg.

Gaan jullie voor een voedende nachtcrème in de herfst/winter?
Petra x

Philosophy - Hope in a Jar Night
60ml - €43
Verkrijgbaar sinds oktober 2013 in enkele Ici Paris XL filialen of op iciparisxl.be
Tip: Tot einde deze maand krijg je 25% korting op alle Philosophy producten in de webshop!