Mogelijk gemaakt door Blogger.

New by Nivea

Vandaag zet ik graag enkele nieuwe Nivea producten op een rijtje, die ik maar al te graag uittestte. Ze hebben altijd heel fijne producten en zijn makkelijk overal verkrijgbaar.
Jullie zien hier de Diamond Volume shampoo en conditioner, Flexible Curls styling mousse en een limited edition Nivea Soft.
Neem eens een kijkje:♦ De Diamond Volume shampoo en conditioner zijn nieuw in het Nivea-gamma en zorgen voor glanzend en volumineus haar. Ze bestaan uit een lichte formule met fijne diamant deeltjes, die het haar proper en zacht maakt, zonder het te verzwaren.

De shampoo reinigt het haar grondig, de conditioner gaat het haar dan weer extra gaan voeden waardoor het zacht en soepel is, en ook makkelijker doorkambaar.
Meer volume, nu niet direct door enkele deze shampoo en conditioner te gaan gebruiken, maar het is een hele fijne formule die het haar wel zacht en glanzend gaat maken, en ook heerlijk ruikt. De conditioner vind ik een heel fijn product, voelt een beetje aan als een gel, is heel vast en heel fijn in gebruik.

♦ Ik heb zelf geen krullen in mijn haar, dus ik heb de styling mousse Flexible Curls niet zelf uitgetest, maar een vriendin van me deed dit, en was daar heel tevreden mee. Hij is geschikt om natuurlijke krullen te gaan accentueren, hij houdt de krullen in model en biedt fixatie en volume.
Gewoon aanbrengen op droog of vochtig haar, en daarna met de haardroger je haar drogen en in model brengen.
De krullen zien er mooi en glanzend uit, en blijven op zijn plaats. Geeft geen plakkerig gevoel, tenzij je ermee in de regen loopt.

♦ Ook altijd fijn is de hydraterende verzorgingscrème van Nivea Soft. Een product die je voor vanalles kan gebruiken, zowel handen, gezicht en het hele lichaam.
Deze is een limited edition in samenwerking met Brits mode-ontwerper Giles Deacon. Hij ontwierp voor Nivea drie nieuwe Nivea Soft Limited Editions met een leuk design, gebaseerd op zijn laatste collectie.

Dit product is een frisse, hydraterende verzorging, met een lichte textuur die niet vet is. De crème trekt snel in en zorgt voor een gladde, soepele huid, dankzij de formule met jojoba-olie en vitamine E.
De hydraterende crème van Nivea blijft een favoriet hier, is altijd handig om in huis te hebben, zeker in de winter!

Wat denken jullie van deze nieuwe Nivea producten?
Petra x