Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Christmas 2013

Jaja, kerst komt dichterbij en dat is één van de weinige dingen die ik zo leuk vind aan de winter, dat en de bijhorende kerstcollecties natuurlijk. Vandaag toon ik jullie twee producten uit de Christmas Makeup Collection van Chanel, Collection Nuit Infinie de Chanel, een prachtige collectie, met een combinatie van brons, roze en rode tinten, perfect dus voor de feestdagen.
Ik testte de Illlusoin d'Ombre in Fatal en de Rouge Allure Velvet in La Précieuse.

In de kerstcollectie vind je twee nieuwe kleuren van de Illusion d'Ombre, Initiation, een bronskleurtje, en deze Fatal, een donkerpaarse-taupe kleur met een lichte zilveren shimmer en een warm bruine ondertoon, één van de mooiste producten uit de collectie vind ik persoonlijk, een echte aanrader!

Het is een long-wear eyeshadow, en dat is ook echt zo. Het product blijft op zijn plaats zitten, en dat echt de hele dag lang. Het is ook een veelzijdig product, zo kan je met enkel dit al een mooie ooglook gaan maken. Ik gebruikte hem enkele in combinatie met zwarte eyeliner en wat mascara. De kleur kan heel makkelijk opgebouwd worden. Als je hem licht aanbrengt is de bruine kleur meer zichtbaar, hoe intenser de kleur, hoe meer de paarse tint echt te zien is.

Er zit ook een fijn borsteltje bij, om eigenlijk echt het product als eyeliner te gaan gebruiken, maar ik vind de kleur iets te shimmery om enkel als lijntje boven het oog op te doen.
Ik ging met de kleur over mijn volledige ooglid, en daarna in de buitenhoek ging ik de kleur iets meer gaan opbouwen voor een donkerder resultaat.

Als tweede, de Rouge Allure Velvet, een lipstick met een fluwelen en matte textuur. In de kerstcollectie verkrijgbaar in twee tinten, La Desirée, een donkerpaarse tint, en deze La Précieuse, een rode kleur. Iedereen moet toch wel een rode lipstick hebben, doe het dan ineens goed met Chanel.

Ik ben natuurlijk niet zo voor opvallende lippen, en rood kies ik heel weinig. Maar deze is zo wat een frambozenkleur, dus met een donkerroze ondertoon.
Hij blijft heel goed op zijn plaats zitten, en voelt ook zacht aan op de lippen.

Hebben jullie al iets uit de kerstcollectie in huis gehaald, of op je wishlist gezet? Wat denk je van deze producten?
Petra x

Chanel - Collection Nuit Infinie de Chanel
Illusion d'Ombre - Fatal - €30
Rouge Allure Velvet - La Précieuse - €32