Mogelijk gemaakt door Blogger.

Een nieuwe job dankzij StepStone

Het einde van het jaar is al bijna in zicht. Met het opstarten van een nieuw jaar is het misschien ook eens de ideale periode om een andere richting uit te gaan, door bv een andere job te zoeken.
Denk je al even na om een andere job te kiezen, iets dichter bij huis, iets wat je eigenlijk al heel lang zou willen doen, enz... You name it!! Dit is misschien de ideale periode er eens echt voor te gaan.Je kan daarvoor terecht op StepStone, één van de grootste online jobsite in Europa.
Op de website vind je de nodige tips om je CV en sollicitatiebrief te optimaliseren en kan je duizenden vacatures bekijken. Zo kan je snel op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Als je een interessante vacature gevonden hebt, kan je zonder problemen online solliciteren. 

Maar daarnaast kan je ook je CV online aanmaken, dat duurt maar enkele minuten en het kan je heel wat tijd besparen. Heel wat bedrijven gaan op de database van de jobsite op zoek naar interessante kandidaten, en dan kunnen ze je ook rechtstreeks contacteren. Dus ook al ben je zelf niet echt op zoek naar een nieuwe job, maar sta je open voor een nieuwe uitdaging, is het ook leuk om je CV aldus aan te maken.
Daarbij kan je bij het aanmaken van een CV online momenteel een leuke prijs winnen, zo maak je kans op een iPad 2 of een mooie citytrip (gedurende twee weken kan je een iPad winnen, en daarna een citytrip)

Interesse? Neem zeker eens een kijkje op de jobsite van StepStone, maak je online CV aan en misschien win je wel een leuke prijs, of nog beter de droomjob waar je al jaren op zit te wachten!
Petra x